Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Νικολακόπουλος: "Δεν του βγαίνει του Μαρτίνς - Ανύπαρκτος Λόπες - Δεν έγινε μεταγραφή, υπάρχει κενό"
| 2021-09-13 14:24:00

Νικολακόπουλος: "Δεν του βγαίνει του Μαρτίνς - Ανύπαρκτος Λόπες - Δεν έγινε μεταγραφή, υπάρχει κενό"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Δεν του βγαίνει του Μαρτίνς - Ανύπαρκτος Λόπες - Δεν έγινε μεταγραφή, υπάρχει κενό"

Κριτική στον προπονητή και στους παίκτες από τον γνωστό ρεπόρτερ, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει ακόμα κενό στη μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. Τι είπε για Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας, σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εστίασε σε κάποιες επιλογές του Πέδρρο Μαρτίνς αλλά και στην εικόνα των Πειραιωτών που ήταν κακή για 60 λεπτά και πολύ καλή για 30 λεπτά. Σε ατομικό επίπεδο και σε σχέση με τις μεταγραφές των επιθετικών, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε την άποψη πως ο Ονιεκούρου δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, ο Τικίνιο επικίνδυνος ως σέντερ φορ, αλλά όχι έτοιμος και ο Ρόνι Λόπες δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η βάρκα έχει αρχίσει να βάζει νερά. Εδώ και μήνες τα αποτελέσματα και η εικόνα, δεν είναι καλή. Μετά το 60' ο Ολυμπιακός ήταν όντως η καλύτερη ελληνική ομάδα, όμως το παιχνίδι δεν κρατάει μισή ώρα. Και σε όλο το προηγούμενο παιχνίδι ηταν ακίνδυνος, ενώ ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε βάλει και γκολ. Στο τελευταίο μισάωρο όμως ήταν καταιγιστικός και αν γινόταν το 1-0, θα έμπαιναν τρία και τέσσερα γκολ.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν του βγαίνουν του Μαρτίνς τα πράγματα. Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ και κάποιους μήνες έχει αλλάξει αυτό το οποίο έπαιζε. Προφανώς κάτι βλέπει και θέλει να το κάνει καλύτερο. Αλλά δεν το βγαίνει. Ούτε με τα συστήματα που δοκιμάζει. Δεν είναι θέμα ότι έχει διαφορετικούς παίκτες. Είχαμε συνηθίζει να μπαίνει ο Χασάν στο τέλος και να παίζεις 4-4-2, ενώ να ξεκινάς με 4-4-2 αποδείχθηκε πως δεν του βγήκε. Ο Τικίνιο είχε να παίξει επίσημο παιχνίδι οκτώ μήνες. Ακόμα και χθες, που είδαμε μία γενική δυσλειτουργία, είδαμε πως ο Βραζιλιάνος είναι επικίνδυνος παίκτης.

Ο Ονιεκούρου ήταν καλός, τον αισθάνθηκε η άμυνα. Αλλά ο Ρόνι Λόπες δεν υπήρχε. Έχω τεράστιο ερωτηματικό, μετά από τρία παιχνίδια για τον Πορτογάλο. Δεν μου βγάζει κάτι, σε αντίθεση με τον Ονιεκούρου που πιστεύω θα βοηθήσει.

Επίσης, είχαμε πει από τις αρχές του καλοκαιριού πως ο Ολυμπιακός χωρίς τον Φορτούνη, έστω ως αλλαγή, θα έχει ένα κενό. Και το κενό δεν έχει καλυφθεί».

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags