Facebook Pixel Βούλα Πατουλίδου: Πήρε θέση για την ποινή του Άρη και η Βούλα Πατουλίδου - "Εκνευρίζομαι με το -6"
| 2021-09-13 22:11:00

Πήρε θέση για την ποινή του Άρη και η Βούλα Πατουλίδου - "Εκνευρίζομαι με το -6"

Sportdog Team
Πήρε θέση για την ποινή του Άρη και η Βούλα Πατουλίδου - "Εκνευρίζομαι με το -6"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης όπου αναφέρθηκε στην ποινή των Κίτρινων για την υπόθεση Λάσκωφ, αλλά και για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για το νέο γήπεδο του συλλόγου.

Βούλα Πατουλίδου: Στο Yellow Radio 101.7 μίλησε η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης όπου αναφέρθηκε για την ποινή των Κίτρινων από τη νέα Super League ενώ παράλληλα μίλησε και για την υπόθεση του νέου γηπέδου της ομάδας, που ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες.

Για το γήπεδο του Άρη: "Υπάρχει βούληση, για αυτό υπήρξε και ανακοίνωση, αλλιώς θα κρυβόταν όλοι. Πρέπει να ωριμάσει ως ιδέα που γίνεται χρόνια τώρα, να μπει στο κάδρο της κυβέρνησης και να βρεθεί η χρηματοδότηση.

Από την στιγμή που υπάρχει στο μυαλό και τον σχεδιασμό είναι το καλό πρώτο βήμα, δεν είναι το βήμα στο κενό, είναι το βήμα στην σταθερότητα. Δεν πρέπει να πανηγυρίζεις πριν τερματίσεις, αν κρίνουμε και από τον δικό μου παράδειγμα του αγώνα και πρώτος να είσαι, δεν κερδίζεις αν δεν τερματίσεις. Άρα κρατάμε μικρό καλάθι, έχουμε εκεί στραμμένη την προσοχή και προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα".

Για την υπόθεση του Άρη: "Εκνευρίζομαι κάθε φορά. Ο αγώνας πρέπει να κερδίζεται στο γήπεδο. Εγώ δεν θέλω να ξέρω ποιος είναι του Άρη, ποιος του ΠΑΟΚ και ποιος του Ολυμπιακού.

Το να βγεις ετεροχρονισμένα και να ρίξεις έξι βαθμούς στο κεφάλι δεν δουλεύει, μειώνεις την διάθεση όλων να ασχοληθούν. Ο καθαρός αθλητισμός έχει προϋποθέσεις και τίμημα.

Δεν γίνεται να βλέπεις μειωμένη αξιοκρατία, προώθηση συγκεκριμένων αθλητών, αποκαρδιώνουν τον κόσμο. Όλα αυτά φέρνουν την απαξία", είπε η Βούλα Πατουλίδου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags