Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα για τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας - Πότε θα βελτιωθεί ο χλοοτάπητας
| 2021-09-13 19:13:00

Νέα δεδομένα για τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας - Πότε θα βελτιωθεί ο χλοοτάπητας

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας - Πότε θα βελτιωθεί ο χλοοτάπητας

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Παναγιώτης Αραμπάνος όπου αναφέρθηκε στο πότε ο χλοοτάπητας του γηπέδου του Δικεφάλου του Βορρά θα είναι κατάλληλος για να γίνει αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Grass Expert και γεωπόνος, Παναγιώτης Αραμπάνος, που είναι υπεύθυνος για τον χλοοτάπητα της Τούμπας, αναφέροντας ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ η κατάσταση του γηπέδου θα είναι βελτιωμένη κατά 80%.

Για την κακή εικόνα που είχε ο αγωνιστικός χώρο στην Τούμπα: "Συμφωνώ πως ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και υπάρχουν δυο σημαντικοί λόγου που συνέβη αυτό. Ο πρώτος αφορά το καλοκαίρι καθώς για πρώτη φορά οι θερμοκρασίες ήταν αρκετά υψηλές και ο δεύτερος αφορά κάποιες χρήσεις του χώρου που δημιούργησαν αυτήν την εικόνα".

Για το πότε θα βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Τούμπας: "Ο σύμβουλος που επισκέφθηκε το γήπεδο είπε ότι θα βελτιωθεί για τον αγώνα με την ΑΕΚ κατά 80%. Γίνονται ενέργειες ήδη από το πρωί της Δευτέρας ώστε να γίνει το γήπεδο όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ".

Για τα θέματα που αφορούν την σπορά των αγωνιστικών χώρων: "Φέτος, γίνεται η προσπάθεια να μπει στα γήπεδα μια θερμόφιλη ποικιλία. Έχει μπει σε Αγρίνιο, Γιάννενα, Άρη και Κρήτη. Δεν προλάβαμε στην Τούμπα. Το γήπεδο του Άρη είχε την ίδια ποικιλία με αυτή του ΠΑΟΚ.

Φέτος, τον Ιούλιο μπήκε ποικιλία στο «Βικελίδης» όπως είχε το Γ. Καραϊσκάκης και το γήπεδο στα Ιωάννινα. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει αλλαγή και στην Τούμπα. Και στο παιχνίδι με τη Ριέκα ήταν κακός ο χώρος", δήλωσε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags