Facebook Pixel ΑΕΚ: Η ατάκα-φωτιά Κετσετζόγλου για ΑΕΚ και Τσούμπερ: "Μόνο ο Μαραντόνα πήρε πρωτάθλημα..."
| 2021-09-14 12:46:00

Η ατάκα-φωτιά Κετσετζόγλου για ΑΕΚ και Τσούμπερ: "Μόνο ο Μαραντόνα πήρε πρωτάθλημα..."

Sportdog Team
Η ατάκα-φωτιά Κετσετζόγλου για ΑΕΚ και Τσούμπερ: "Μόνο ο Μαραντόνα πήρε πρωτάθλημα..."

Την ανάγκη της ΑΕΚ να βρει αγωνιστική ισορροπία και η ανασταλτική λειτουργία να υποστηρίζει επαρκώς τις ποιοτικές μεσοεπιθετικές μονάδες, όπως ο Τσούμπερ, τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

ΑΕΚ: Στο μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η ΑΕΚ για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι είναι αναγκαίο για την «Ένωση» να συντονιστεί ως ομάδα και μέχρι να το καταφέρει να πηγαίνει με όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένο σχήμα.

Αφού ανέφερε λοιπόν ότι είναι εύλογος ο ενθουσιασμός για τον Στίβεν Τσούμπερ, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «πρωτάθλημα μόνος του πήρε μόνο ο Μαραντόνα» και επεσήμανε ότι θα πρέπει να βρεθεί ισορροπία ανάμεσα στο ανασταλτικό και το δημιουργικό κομμάτι, για ν’ αναδειχθεί η ποιότητα της ομάδας από τη μέση και μπροστά.

Εξάλλου επικαλέστηκε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το περσινό του Λιβάι Γκαρσία και το πώς η κλάση του ήταν αδύνατο να ξεδιπλωθεί στο 100% και να υπερκαλύψει τις τεράστιες αδυναμίες των μετόπισθεν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags