Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γι' αυτό δεν υπογράφει ο Γκάρι Ροντρίγκες - Σε εξέλιξη οι συζητήσεις με Σιόβα στον Ολυμπιακό"
| 2021-09-14 16:15:00

"Γι' αυτό δεν υπογράφει ο Γκάρι Ροντρίγκες - Σε εξέλιξη οι συζητήσεις με Σιόβα στον Ολυμπιακό"

Sportdog Team
"Γι' αυτό δεν υπογράφει ο Γκάρι Ροντρίγκες - Σε εξέλιξη οι συζητήσεις με Σιόβα στον Ολυμπιακό"

Φουλάρουν για δύο προσθήκες την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου στο Λιμάνι. Τι συμβαίνει με τις δύο περιπτώσεις και ποιες οι πιθανότητες να κλείσουν θετικά.

Ολυμπιακός: Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κώτσης, μίλησε στον Over FM και την εκπομπή OverLap για τις μεταγραφικές εκκρεμότητες του Ολυμπιακού και στάθηκε στις περιπτώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες και Δημήτρης Σιόβας.

Αρχικά, ο Νίκος Κώτσης αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος επιθυμεί να αγωνιστεί με τους «Πειραιώτες». Βέβαια ακόμη υπάρχει οικονομική απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο 30χρονος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και για αυτό ο Μαρτίνς τον θέλει στο ρόστερ του.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Σιόβα, ο Νίκος Κώτσης επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον διεθνή στόπερ. Μάλιστα τόνισε ότι μέσα στις επόμενες 2 μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο Μαρτίνς επιθυμεί την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού, καθώς χρειάζεται έναν αριστεροπόδαρο στόπερ.

Τέλος, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιπακού, μετέδωσε πως η ομάδα έχει μπει σε ρυθμούς Αντβέρπ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να αλλάξει το σχηματισμό της ομάδας, με τον Μαντί Καμαρά να βρίσκεται σίγουρα στην ενδεκάδα. Επίσης θετικές εντυπώσεις του άφησε και ο Καρμπόβνικ και μένει να δούμε πως θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags