Facebook Pixel Γιώργος Μασούρας: Τότε υπολογίζουν στον Ολυμπιακό την επιστροφή του Μασούρα - Τον περιμένει ο Μαρτίνς
| 2021-09-14 19:04:00

Τότε υπολογίζουν στον Ολυμπιακό την επιστροφή του Μασούρα - Τον περιμένει ο Μαρτίνς

Sportdog Team
Τότε  υπολογίζουν στον Ολυμπιακό την επιστροφή του Μασούρα - Τον περιμένει ο Μαρτίνς

Αντίστροφα μετράνε στους Ερυθρόλευκους για την επιστροφή του Έλληνα εξτρέμ στην δράση και μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει την μεοσοεπιθετική εικόνα που είχε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Γιώργος Μασούρας: Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεσή του τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά για την αναμέτρηση της Πέμπτης (16/6) με την Αντβέρπ για τη φάση των ομίλων του Europa League, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με τον Έλληνα διεθνή που είναι εκτός δράσης περίπου ένα μήνα, λόγω του μυικού τραυματισμού που υπέστη.

Η διαχείριση του παίκτη θέλει ιδιαίτερη διαχείριση μιας και το πρόβλημα δεν ήταν τόσο απλό και για αυτό το λόγο δεν βρέθηκε και στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, ενώ κρίθηκε ανέτοιμος και για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο.

Έτσι ο Γιώργος Μασούρας θα δοκιμάσει το πόδι του την Τετάρτη (15/9) με τις πιθανότητες να αγωνιστεί με τους Βέλγους να είναι σχεδόν μηδαμινές, με τον παίκτη όμως να θεωρείται πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή, ενώ το πιθανότερο είναι να κάνει την επανεμφάνισή του στην αναμέτρηση με τη Λαμία (19/9). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags