Facebook Pixel Conference League: Πρεμιέρα για το Conference League - "Χοντρή" γκέλα για Φέγενορντ - Πάρτι με τεσσάρα για Μακάμπι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-14 20:13:00

Πρεμιέρα για το Conference League - "Χοντρή" γκέλα για Φέγενορντ - Πάρτι με τεσσάρα για Μακάμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρεμιέρα για το Conference League - "Χοντρή" γκέλα για Φέγενορντ - Πάρτι με τεσσάρα για Μακάμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν τα δύο πρώτα παιχνίδια στην ιστορία της νέας διοργάνωσης της UEFA που έγιναν στο Ισραήλ, με την Ομάδα του Λαού να κερδίζει εντυπωσιακά με 4-1 την Αλασκέρτ, ενώ οι Ολλανδοί έμειναν στο 0-0 με την Μακάμπι Χάιφα.

Conference League: Πρεμιέρα έκανε την Τρίτη (14/9) η νέα διοργάνωση της UEFA με δύο αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ. Στο πρώτο αγώνα η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Αλασκέρτ από την Αρμενία κερδίζοντας με 4-1. Σκόρερ για την Ομάδα του Λαού ήταν οι Πέριτσα (13'), Κανικόβσκι (32'), Μπιτόν (45+3') με πέναλτι και Χόζεζ (72') ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προς στιγμή με τον Εμπαλό στο 17'.

Στον άλλο αγώνα η Φέγενορντ ήταν πολύ καλύτερη στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα, όμως τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο στείρο 0-0 με τους Ολλανδούς σίγουρα να θεωρούν το αποτέλεσμα... γκέλα μιας και στον όμιλο βρίσκονται ακόμα Σλάβια Πράγας και Ουνιόν Βερολίνου.

Δείτε τα highlights από τους αγώνες του Conference League.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags