Facebook Pixel Champions League: Βαυαρικό πάρτι στην Βαρκελώνη – "Αγρίεψε" η Γιουβέντους – Ζορίστηκε αλλά κέρδισε η Τσέλσι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-14 23:58:00

Βαυαρικό πάρτι στην Βαρκελώνη - "Αγρίεψε" η Γιουβέντους - Ζορίστηκε αλλά κέρδισε η Τσέλσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βαυαρικό πάρτι στην Βαρκελώνη - "Αγρίεψε" η Γιουβέντους - Ζορίστηκε αλλά κέρδισε η Τσέλσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τις νίκες της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας με 3-0, αλλά και με την επιβλητική εμφάνιση 20 λεπτών των Μπιανκονέρι με τη Μάλμε στη Σουηδία, που κέρδισαν με 3-0 σημαδεύτηκαν οι αγώνες της πρεμιέρας για το Champions League.

Champions League: Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα της Μπάγερν Μονάχου από την έδρα της Μπαρτσελόνα που χάρη στα τέρματα των Μίλερ και Λεβαντόφσκι κέρδισε με 3-0 τους Μπλαουγκράνα στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Παράλληλα η Γιουβέντους σε τρία τέρματα, των Σάντρο, Ντιμπάλα με πέναλτι και Μοράτα, σε 22 λεπτά κέρδισε την Μάλμε στη Σουηδία, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, αν και συνάντησες πολλά… ζόρια απέναντι στη Ζενίτ κατάφερε και πήρε τη νίκη με 1-0 έχοντας σκόρερ τον Ρομέλου Λουκάκου.

5ος Όμιλος
Τη νίκη της ημέρας έκανε η Μπάγερν περνώντας πολύ πιο άνετα από το Καμπ Νόου από το τελικό 0-2. Οι Βαυαροί ήταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αναγκάζοντας τους Μπαλουγκράνα στην πρώτη ήττα τους σε πρεμιέρα διοργάνωσης από το 1997, ενώ παράλληλα ενδεικτικό της κατάστασης της αναμέτρησης ήταν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να έχουν τελική στην εστία. Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Μίλερ, όταν μετά από ωραία προσπάθεια σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Γκαρθία αλλάζοντας πορεία και κάνοντας το 0-1. Το τέλος του... αγώνα ήρθε στο 56', μετά από σούτ του Μουσιάλα που χτύπησε στο δοκάρι, ο Λεβαντόφσκι ήταν αυτός που πήρε το... ριμπάουντ κάνοντας το 0-3, ενώ παρόμοιο θα είναι και το δεύτερο γκολ του Πολωνού στο 85'. Το σκορ θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερο εύρος, όμως τόσο η καλή εμφάνιση του Τερ Στέγκεν, όσο και η χαλαρότητα των Γερμανών κράτησε το επίπεδο χαμηλά.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα έμειναν στο 0-0 παρά το γεγονός των πολλών φάσεων και στις δύο εστίες και του καλού ρυθμού της αναμέτρησης. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν καταλυτικός στα σημεία που χρειάστηκε για τους Αετούς και κράτησε την ομάδα του στο μηδέν παθητικό, όπως στην τριπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων για οφσάιντ.

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 0-3
Ντιναμό Κιέβου - Μπενφίκα 0-0

6ος Όμιλος
Αταλάντα και Βιγιαρεάλ έπαιξαν σε μια πολύ ωραία αναμέτρηση που τελικά έληξε ισόπαλη με 2-2. Οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6' με σουτ του Φρόλερ και είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όμως οι Ισπανοί θα φέρουν τον αγώνα στα ίσα στο 39' με τον Τριγκέρος. Το Κίτρινο Υποβρύχιο θα γυρίσει τον αγώνα με γκολ του Νταντζουμά στο 73', όμως στο Γκόζενς στο 83' θα κάνει το τελικό 2-2. Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι θα ολοκληρώσουν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοκλέν στο 84'.

Γιούνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
Βιγιαρεάλ - Αταλάντα 2-2 

7ος Όμιλος
Λιλ και Βόλφσμπουργκ ήταν ισόπαλες με 0-0 σε μια αναμέτρηση με πολλές συγκινήσεις, ακυρωμένο τέρμα των γηπεδούχων του Ντέιβιντ στο 48' για οφσάιντ και ένα πέναλτι που δόθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για τους Λιλουά, όμως μετά τη χρήση VAR ακυρώθηκε σωστά, γιατί το φάουλ ήταν εκτός περιοχής. Οι Λύκοι από το 63' έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπρούκς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σεβίλλη - Σάλσμπουργκ 1-1
Λιλ - Βόλφσμπουργκ 0-0

8ος Όμιλος
Γιουβέντους και Τσέλσι ξεκίνησαν με το... δεξί τη διοργάνωση δείχνοντας από νωρίς ποια θα είναι τα φαβορί του ομίλου. Στην Σουηδία οι γηπεδούχοι για 20 λεπτά κοίταγαν στα μάτια τους Μπιανκονέρι και ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να έχουν πάρει το προβάδισμα, όμως το γκολ του Άλεξ Σάντρο στο 23' ήταν αυτό που άλλαξε την αναμέτρηση. Θα ακολουθήσουν δύο τέρματα σε ισάριθμα λεπτά των Ντιμπάλα (45') με πέναλτι και Μοράτα (45+1'), θα διαμορφώσουν το τελικό 0-3, ενώ παράλληλα οι Ιταλοί θα δουν να τους ακυρώνεται τέρμα του Κεάν, σωστά ως οφσάιντ στο δεύτερο μέρος.

Στην αναμέτρηση του Στάμφορντ Μπιτζ η Τσέλσι δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην ανταγωνιστική Ζενίτ, που είχε φάσεις να ανοίξει το σκορ και να βάλει προβλήματα στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Τον... Γόρδιο Δεσμό έλυσε ο Λουκάκου με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Αθπιλικουέτα, στο 69' που έκανε το τελικό 1-0.

Μάλμε - Γιουβέντους 0-3
Τσέλσι - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1-0

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags