Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σούπερ ανάλυση στο sportdog για τον Σιόβα!
| 2021-09-15 10:00:00

"Από… Μέσι και Ρονάλντο στο Λιμάνι - Αλλάζει σύστημα ο Μαρτίνς - Σπάνιο αυτό που συνέβη με Σιόβα"

του Γιώργου Κτενά
"Από… Μέσι και Ρονάλντο στο Λιμάνι - Αλλάζει σύστημα ο Μαρτίνς - Σπάνιο αυτό που συνέβη με Σιόβα"

Η μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό και η απόφαση του Πορτογάλου. Γιατί η μεταγραφή του Δημήτρη Σιόβα μπορεί να φέρει... τούμπα τον προγραμματισμό; Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Έλληνας αμυντικός και πώς θα κολλήσει με τον Παπασταθόπουλο; Σούπερ ανάλυση στο Sportdog.gr

Ολυμπιακός: Με άκρως κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα, που το όνομά του "παίζει" στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, ο Κωνσταντίνος Διακαναστάτης.

Δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο επειδή το παρακολουθεί για το κουπόνι του Στοιχήματος (για τους φίλους από την Ελλάδα δίνει προγνωστικά στο Betmarket.gr, για τους φίλους από την Κύπρο στο betmarket.com.cy), αναφέρθηκε στην παρουσία τού Σιόβα στην Primera Division και ποια ήταν η εξέλιξή του όλα αυτά τα χρόνια στην Ισπανία.

"Αντιμετώπισε θηρία - Έχει βελτιωθεί πολύ - Αυτό είναι το προσόν του"

"Πέρσι με τη φανέλα της Ουέσκα είχε 34 εμφανίσεις, οι 32 από τις οποίες ήταν ως βασικός. Έκανε αρκετά καλή σεζόν, έχει ωριμάσει ως παίκτης με το να αντιμετωπίζει θηρία όπως ο Σουάρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μέσι. Τον θεωρώ καλό στόπερ, έχει ωριμάσει, έχει την πείρα και, αν επιστρέψει, έχει να δώσει πολλά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος. 

Πώς είναι σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε πριν φύγει από την Ελλάδα;

"Έχει βελτιωθεί, ήταν πολύ θετικό που πήγε στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και στην Λεγάνιες και στην Ουέσκα βελτιώθηκε. Η αλήθεια είναι ότι για την Ισπανία έξυπνος παίκτης είναι, παίρνει σωστές θέσεις, ενώ σε στατικές φάσεις ανεβαίνει και βάζει και γκολ. Στον αέρα θεωρώ ότι είναι πολύ καλός, βοηθάει την ομάδα. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, οι ομάδες θέλουν αμυντικούς να σου καθαρίζουν και στο ψηλό παιχνίδι".

"Δίδυμο με Παπασταθόπουλο - Τριάδα με Σισέ - Γουστάρει Ολυμπιακό"

Με ποιον ταιριάζει στον Ολυμπιακό για να παίξει δίδυμο;

"Με τον Παπασταθόπουλο ταιριάζει απόλυτα γιατί τον θεωρώ έμπειρο παίκτη και από τους καλύτερους αμυντικους που έχει η Ελλάδα. Ο Σωκράτης ενας από τους καλύτερους στόπερ που έχουμε δει, ήταν μαζί και στην Εθνική, δεν είναι κάτι άγνωστο να παίξουν ως δυάδα. Το θέμα της ταχύτητας σε αυτό το δίδυμο είναι ζήτημα, αλλά θα καθαρίζουν εύκολα τις φάσεις στο ψηλό παιχνίδι ως τριάδα".

Θεωρείς ότι ο παίκτης που βλέπεις τόσα χρόνια στην Ισπανία είναι καλύτερος από τον Μπα ή τον Σισέ;

"Σε κάποια παιχνίδια ο ένας θα καλύψει το κενά του άλλου με τον Σισέ, που είναι και οι δύο αριστεροπόδαροι. Το μυαλό τού Σιόβα και η εμπειρία μπορεί να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται με τον Σισέ. Αλλά αν έρθει στον Ολυμπιακό είναι πιο πιθανό να πάει σε τριάδα ο Μαρτίνς: Σωκράτης, Σιόβας, Σισέ. Θα είναι μεταγραφή που θα πιάσει. Και στα 32 του είναι καλή ηλικία".

Πέρα από τα αγωνιστικά, άλλωστε, ο ίδιος ο Σιόβας έχει δηλώσει ότι θέλει πολύ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

"Σημαντικό να γουστάρει ο παίκτης, γιατί δεν βρίσκεις παίκτες να παίζουν για τη φανέλα, είναι σπάνιο. Θέλει Ολυμπιακό, είναι καλό γιατί με την εμπειρία που διαθέτει έχουν να δώσουν πολλά με τον Σωκράτη. Έχουν μίνιμουμ μια καθαρή διετία μπροστά τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα ο Γκάρι στο Λιμάνι - "Καραμπόλα" Σιόβα με Σεμέδο - Απόφαση για Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags