Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη για Ροντρίγκες και Σιόβα - Ποια η οικονομική διαφορά - Αυτό είναι το... πρόβλημα με Μαρτίνς
| 2021-09-15 13:33:00

Αποκάλυψη για Ροντρίγκες και Σιόβα - Ποια η διαφορά - Αυτό είναι το... πρόβλημα με Μαρτίνς

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Ροντρίγκες και Σιόβα - Ποια η διαφορά - Αυτό είναι το... πρόβλημα με Μαρτίνς

«Μέσα στις επόμενες μέρες τελειώνουν οι υποθέσεις Γκάρι και Σιόβα. Σημαντικό το ματς με Αντβερπ». Δείτε όσα ανέφερε ο Γιώργος Νοικοκύρης

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Γκάρι Ροντρίγκες και Δημήτρη Σιόβα! Σύμμαχος των «ερυθρόλευκων» δεν είναι σίγουρα ο χρόνος, καθώς η προθεσμία για τις μετακινήσεις των ελεύθερων παικτών λήγει μεθαύριο Παρασκευή (17/09).

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Νοικοκύρης, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με κάποιον ποδοσφαιριστή. Οι «Πειραιώτες» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με τις δύο πλευρές.

Όσον αφορά τον Γκάρι Ροντρίγκες, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ επιθυμεί να «πιάσει» λιμάνι, ωστόσο η ολοκλήρωση της μεταγραφής δεν θεωρείται δεδομένη.

Παρόμοια είναι και η περίπτωση του Δημήτρη Σιόβα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεσή του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις για αμφότερους αναμένεται να υπάρχουν τις επόμενες ημέρες.

Εκτός από τις μεταγραφές, το κύριο θέμα που απασχολεί άπαντες στου «Ρέντη» είναι αυτό της αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα.

Ο Γιώργος Νοικοκύρης τόνισε, ότι όλοι εντός της ομάδας έχουν μάθει στην πίεση ακόμα και όταν τα αποτελέσματα είναι καλά. Είναι αλήθεια ότι το σύνολο του Πορτογάλου τεχνικού δεν αποδίδει στα επίπεδα που θα μπορούσε.

Ο ίδιος ο Μαρτίνς πιθανώς να έχει μπερδευτεί μεταξύ των νέων και παλαιών ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Τέλος σημείωσε πως ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς αύριο κόντρα την Αντβέρπ για το Europa League.

O αγώνας είναι κρίσιμος τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Βαθμολογικά για να ξεκινήσει με νίκη τους ομίλους και ψυχολογικά μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags