Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα έξι εκατομμυρία του Γκάρι Ροντρίγκες και οι άριστες σχέσεις με Σιόβα - Τότε γυρίζει ο Μασούρας
| 2021-09-15 16:04:00

Τα έξι εκατομμυρία του Γκάρι Ροντρίγκες και οι άριστες σχέσεις με Σιόβα - Τότε γυρίζει ο Μασούρας

Sportdog Team
Τα έξι εκατομμυρία του Γκάρι Ροντρίγκες και οι άριστες σχέσεις με Σιόβα - Τότε γυρίζει ο Μασούρας

Ο Νίκος Κώτσης μίλησε στον Over FM για τα μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού αλλά και το πρόβλημα του Μασούρα

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Nίκος Κώτσης μίλησε στον Οver FM για τα ανοιχτά μέτωπα των ερυθρολεύκων. Δυο ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου ελεύθερων ποδοσφαιριστών στις 17 Σεπτεμβρίου oι Δημήτρης Σιόβας και Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Όσον αφορά την περίπτωση του 32χρονου αμυντικού η υποθέση, είναι θέμα Ολυμπιακού χωρίς ωστόσο να σχετίζεται με το οικονομικό θέμα. Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Νίκος Κώτσης, οι δυο πλευρές έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους καθώς μην λησμονούμε πως ο Δημήτρης Σιόβας, είχε αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους από το 2012 εως το 2017 με πολύ καλή παρουσία.  Αξίζει να αναφερθεί ότι και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αναφερθεί με πολύ θετικά λόγια για τον ίδιο.

Η δεύτερη περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκεζ βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς λόγω οικονομικού ζητήματος ακόμα δεν έχει υπάρχει συμφωνία. Αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πήρε αποζημίωση 6.000.000 ευρώ για την αποδέσμευσή του από την Αλ-Iτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Κλείνοντας ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Νίκος Κώτσης είπε πως αγώνα δρόμου κάνει ο Δημήτρης Μασούρας, ο οποίος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά τρέχει για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στη Λαμία για την 2η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα αμφίβολος παραμένει και ο Θάνασης Ανδρούτσος, ο οποίος ταλαιπωρείται με το γόνατό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags