Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Τσακίρη για Σάμαρη και ΑΕΚ - "Δεν έχει τέτοιον παίκτη" - Το άφησε ανοιχτό για μεταγραφή!
| 2021-09-16 15:57:00

Αποκάλυψη Τσακίρη για Σάμαρη και ΑΕΚ - "Δεν έχει τέτοιον παίκτη" - Το άφησε ανοιχτό για μεταγραφή!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Τσακίρη για Σάμαρη και ΑΕΚ - "Δεν έχει τέτοιον παίκτη" - Το άφησε ανοιχτό για μεταγραφή!

Τη φημολογία που θέλει την ΑΕΚ ν’ ασχολείται με την περίπτωση Σάμαρη σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, υπογράμμισε ότι δεν προκύπτει ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, ενώ ο ίδιος ο Έλληνας μέσος έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό (ψάχνοντας σε Ολλανδία και Βέλγιο).

ΑΕΚ: Τους αγωνιστικούς λόγους για τους οποίους θα είχε λογική η απόκτηση Σάμαρη από την ΑΕΚ (αν και δεν προκύπτουν επαφές και ο ίδιος ψάχνει στο εξωτερικό) εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Παρόλα αυτά, διαφώνησε στο ότι ενδεχόμενη απόκτησή του από την «Ένωση» θα ήταν περιττή, τονίζοντας ότι η ομάδα έχει μεν αρκετούς παίκτες στα χαφ, ωστόσο κανέναν (με μοναδική εξαίρεση τον Σάκχοφ) που να διαθέτει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Σάμαρη.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, εκτίμησε ότι στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα καταφύγει και πάλι στην ασφάλεια του 4-2-3-1, προβλέποντας ωστόσο ότι αυτή τη φορά οι Τσούμπερ και Σιμάνσκι θα είναι στην αρχική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags