Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες "φωτιά" για όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ - "Αφήνουν τον Σαββίδη εκτεθειμένο"
| 2021-09-16 19:01:00

Ατάκες "φωτιά" για όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ - "Αφήνουν τον Σαββίδη εκτεθειμένο"

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" για όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ - "Αφήνουν τον Σαββίδη εκτεθειμένο"

Πυρά στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου του Βορρά έριξε ο γνωστός οπαδός της ομάδας και πρώην Υπουργός Εθν. Άμυνας Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης σε δηλώσεις που έκανε.

Φράγκος Φραγκούλης: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Στρατηγός και πρώην Υπουργός Εθν. Άμυνας, γνωστός για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, όπου αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά παράλληλα και για τον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με την Λίνκολν.

"Τα είπε όλα σε μία φράση ο Ιβάν. Όταν υπάρχουν ηθικές αξίες και υπάρχει μία μεταφορά αξίας από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη είδαμε μία δήλωση ανθρωπιάς και γεμάτη συναίσθημα. Τα όσα ακούγονται για την υγεία του διαψεύστηκαν κατευθείαν μόλις εμφανίστηκε. Το όνειρο του ΠΑΟΚ είναι η Νέα Τούμπα και αν δεν γίνει η αλλαγή αυτή δεν θα αλλάξει επίπεδο. Έρχονται από τη FIFA, βλέπουν την Τούμπα και λένε σε τι χωριό ήρθαμε.

Τα όσα ακούγονται, βγήκαν επειδή δεν δόθηκαν οι απαραίτητες εγκρίσεις και από τη μία ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα χρέη του, θα πληρώσει την ανακαίνιση του Καυταντζογλείου και τη Νέα Τούμπα και λένε ότι είναι και ευνοημένος. Επίσης το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις του Άρη και του Ηρακλή που βιώνουν τα δικά τους προβλήματα και να ακούν υποσχέσεις".

Ενώ ακόμα ανέφερε: "Αφήνουν τον Σαββίδη εκτεθειμένο και υπάρχει ένα έλλειμμα στις δημόσιες σχέσεις αν και σέβομαι τους εργαζόμενους σε αυτή τη θέση, πρέπει να έχεις το θάρρος να μιλάς και να λες την αλήθεια στους ανωτέρους σου, να βγει και να του πει «πρόεδρε γίνεται αυτό και αυτό...", είπε ο Φράγκος Φραγκούλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags