Facebook Pixel Champions League: Απίστευτο! Παίκτης σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League και λίγο μετά πέθανε ο πατέρας του (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-16 18:47:00

Απίστευτο! Παίκτης σκόραρε για πρώτη φορά στο Ch. League και λίγο μετά πέθανε ο πατέρας του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Παίκτης σκόραρε για πρώτη φορά στο Ch. League και λίγο μετά πέθανε ο πατέρας του (ΦΩΤΟ)

Ένα από τα περιστατικά που σίγουρα σοκάρουν έλαβε χώρα την Τετάρτη (15/9) με ποδοσφαιριστή τοπ ομάδας να σημειώνει το πρώτο του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και λίγο αργότερα ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Νέιθαν Άκε: Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για τον Ολλανδό στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι, μιας και εκείνος άνοιξε το σκορ απέναντι στην Λειψία την Τετάρτη (15/9), σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στο Champions League, όμως αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης έμαθε πως πατέρας του έφυγε από τη ζωή λίγο μετά το τέρμα που πέτυχε.

"Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν οι πιο δύσκολες της ζωής μου, ο πατέρας μου ήταν πολύ άρρωστος και δεν υπήρχε πλέον κάτι να μπορεί να γίνει... Είχα τη στήριξη της συντρόφου μου, της οικογένειάς μου και των φίλων μου.

Χθες, έπειτα από πολύ δύσκολες στιγμές, σκόραρα το πρώτο μου γκολ στο Champions League και λίγα λεπτά αργότερα ο πατέρας μου “έφυγε” γαλήνια δίπλα στη μητέρα και τον αδερφό μου.

Ίσως ήταν γραφτό να γίνει έτσι... Πάντοτε ήταν περήφανος και χαρούμενος που με έβλεπε να παίζω ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι πάντα θα είσαι μαζί μου, πάντοτε θα είσαι στην καρδιά μου. Αυτό το γκολ ήταν για σένα, μπαμπά...", έγραψε στα social media ο Νέιθαν Άκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags