Facebook Pixel Σε αυτό το Dancing δεν έχει τούμπες!
| 2011-11-27 20:07:00

Σε αυτό το Dancing δεν έχει τούμπες!

Σε αυτό το Dancing δεν έχει τούμπες!

Πάντα μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός. Νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με γκολ των Ζέκα, Κλέιτον και Λέτο. Συνεχίζουν τα χορευτικά τους μετά τα γκολ οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Στην κορυφή της Superleague πέρασε ξανά ο Παναθηναϊκός (μετά το προσωρινό πέρασμα της ΑΕΚ για μία μέρα) μετά τη νίκη του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι ''πράσινοι'' επικράτησαν στο... ρελαντί 3-1 των Κρητικών, με σκόρερ τους Ζέκα (14'), Κλέιτον (46') και Λέτο (75') με πέναλτι. Όλα τα λεφτά βέβαια ήταν ο πανηγυρισμός των παικτών του Φερέιρα σε κάθε γκολ, θέτοντας συμμετοχή στο... Dancing with the stars με τα χορευτικά τους! Το γκολ του ΟΦΗ πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κάλαϊτζιτς (58')

Οι ''πράσινοι'' μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άσκησαν μεγάλη πίεση στην άμυνα του ΟΦΗ προκειμένου να ανοίξουν το σκορ. Παρ' όλα αυτά, οι Κρητικοί σημείωσαν την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα με τον Καπίνο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Σίσιτς στο 8'. Οι παίκτες του Φερέιρα είχαν την υπεροχή στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν μπορούσαν να πατήσουν εύκολα στην περιοχή του Κάρολ. Οι Ηρακλιώτες είχαν κλείσει καλά όλους τους διαδρόμους, ενώ ό,τι σουτ ή σεντρα πήγαινε προς την εστία, τις καθάριζε ο Άγγλος τερματοφύλακας, ο οποίος ήταν πολύ θετικός στις επεμβάσεις του . Καθοριστική όμως ήταν η φάση του 14', όπου ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί. Ο Κατσουράνης έκανε τη σέντρα, ο Ζέκα πήρε την κεφαλιά, ο Κάρολ απέκρουσε, ο Πορτογάλος όμως πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

Μετά το 1-0 των “πρασίνων”, ο ΟΦΗ προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και τα κατάφερε, αφού οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους και το έριξαν στο... passing game εναλλάσσοντας μπαλιές στο κέντρο! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Κρητικοί να ανακτήσουν τον έλεγχο του ματς και να βγούνε με αξιώσεις στην εστία του Καπίνο! Στο 35' μάλιστα αν είχαν οι φιλοξενούμενοι την τύχη με το μέρος τους θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, αλλά η προβολή του Παπουλή, ύστερα από το σουτ του Καμπάνταη έφυγε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του 17χρονου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε ούτε μία φορά αφότου προηγήθηκε, ούτε το άστοχο σουτ του Σπυρόπουλου στο 41΄μπορεί να χαρακτηριστεί ευκαιρία, καθώς δεν ανησύχησε στο ελάχιστο τον πορτιέρο των Κρητικών. Έτσι οι παίκτες του Φερέιρα πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 1-0.

Οι ''πράσινοι'' ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Κλέιτον να γράφει στο 46' το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Στην προηγούμενη φάση ο Κάρολ απέκρουσε εντυπωσιακά μακρινό σουτ του Λέτο που πήγαινε στα δίχτυα του!

Ο ΟΦΗ όμως αποδείχτηκε ξανά πολύ σκληρό... καρύδι. Στο 58' κέρδισε πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Παπουλή από τον Καπίνο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κάλαϊτζιτς, βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟ βέβαια δεν του έδωσε κανένα περιθώριο στη συνέχεια. Στο 63' οι πράσινοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μπουλούτ σε σέντρα του Λέτο, ενώ στο 64' ο Αργεντινός έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ ύστερα από την απόκρουση του Κάρολ σε σουτ του Κλέιτον. Ο, τι δεν κατάφερε ο Λέτο σε εκείνη τη φάση, το έκανε πράξη στο 75', όταν σημείωσε το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μαυρίας (ανατράπηκε από τον Παπουλή).

Οι “πράσινοι” θα μπορούσαν να πετύχουν και τέταρτο γκολ στο 90' αλλά ο Κάρολ είπε όχι στον Κουίνσι, ο οποίος αντί να πασάρει στον Λέτο που ήταν μόνος του, προτίμησε το σουτ. Έτσι το σκορ παρέμεινε 3-1 με τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, ύστερα από το χθεσινό προσωρινό πέρασμα της ΑΕΚ.

90'+3' Λήξη αγώνα

90' Μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού με τον Κουίνσι να περνά τον Γεωργίου και αντί να πασάρει στον Λέτο που ήταν μόνος του, σούταρε με τον Κάρολ να διώχνει εξαιρετικά.

88' -Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Ο Φουρλάνος παίρνει τη θέση του Ζέκα. Ντεμπούτο για τον

78' -Αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Ζόρντι Λόπεθ να παίρνει τη θέση του τραυματία Παπουλή

75' Γκολ για τον Παναθηναϊκό: Ο Λέτο ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

74' Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό, με τον Μαυρία να ανατρέπεται από τον Γεωργίου.

84' -Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Μέσα ο Βιτόλο, έξω ο Σιμάο, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

71' -Αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Βάντο να παίρνει τη θέση του Μπόντορ

67' Γύρισμα του Κατσουράνη, ο Κάρολ βγαίνει και μαζεύει την μπάλα.

66' -Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, ο Μαυρίας αντί του Κλέιτον

64' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Κλέιτον να κάνει το σουτ τον Κάρολ να διώχνει και τον Λέτο να αστοχεί στην συνέχεια από καλή θέση

63' Κίτρινη κάρτα στον Λέτο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Μπουλούτ σε σέντρα που σέντρα που έκανε ο ίδιος. Το ριπλέι έδειξε ότι ο Τούρκος χρησιμοποίησε το χέρι του.

58' Γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Κάλαϊτζιτς ευστοχεί από τα 11 βήματα. 2-1

57' Κίτρινη κάρτα στον Καπίνο

57' Ανατροπή και πέναλτι του Καπίνο στον Παπουλή.

54' -Αλλαγή για τον ΟΦΗ: Έξω ο Σίσιτς, μέσα ο Λόπεθ.

46' Γκολ για τον Παναθηναϊκό: Ύστερα από κόρνερ του Λέτο, η άμυνα των Κρητικών δεν μπόρεσε να διώξει στο πρώτο δοκάρι και ο Κλέιτον από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

46' Καταπληκτική απόκρουση του Κάρολ σε μακρινό σουτ του Λέτο!

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

45' Λήξη ημιχρόνου.

41' Σουτ του Σπυρόπουλου άουτ.

34' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ για ισοφαρίσει. Ύστερα από λάθος του Βύντρα, ο Καμπάνταης έγινε αποδέκτης της μπάλας, το σουτ του κόντραρε στα σώματα, ο Παπουλής με προβολή τη βρήκε αλλά έφυγε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο.

26' Σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Γεωργίου έκοψε, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να διαμαρτύρονται για χέρι. Ωστόσο, το ριπλέι έδειξε ότι ο αμυντικός των Κρητικών έκοψε με τον μηρό.

23' Ο Καπίνο διώχνει με γροθιές την επικίνδυνη σέντρα του Μπουλούτ.

22' Συρτό σουτ του Κουίνσι, ο Σόουζα έκοψε σε κόρνερ.

14' Γκολ για τον Παναθηναϊκό: Ύστερα από σέντρα του Κατσουράνη, ο Ζέκα πήρε την κεφαλιά, ο Κάρολ απέκρουσε, αλλά ο Πορτογάλος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

10' Εκτέλεση κόρνερ από τον Κλέιτον, ο Κατσουράνης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Κάρολ βγήκε και μάζεψε την μπάλα.

8' Καλό σουτ του Σίσιτς, εκτός περιοχής, ο Καπίνο έδιωξε σε κόρνερ.

5' Ωραία συνεργασία του Κλέιτον με τον Ζέκα, ο δεύτερος έπιασε του σουτ αλλά ο Κάρολ έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

1' Σέντρα του Κατσουράνη ο Κάρολ μαζεύει την μπάλα.

1' Έναρξη αγώνα

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Κουίνσι, Ζέκα, Σιμάο, Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον

OΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλατζιτς, Καμπάνταης, Μποντόρ, Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής, Σίσιτς, Σουμπίνιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags