Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρόβλημα στο Λιμάνι με τον Ρόνι Λόπες
| 2021-09-17 10:00:00

Τα γυρίζει όλα τούμπα ο Μαρτίνς - Η… συμφωνία πριν την Αντβέρπ - Το "κρυφό όπλο" του Ολυμπιακού

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα γυρίζει όλα τούμπα ο Μαρτίνς - Η… συμφωνία πριν την Αντβέρπ - Το "κρυφό όπλο" του Ολυμπιακού

Το τετ α τετ στου Ρέντη και πώς ο Πορτογάλος ετοιμάζει... μεταγραφή. Μπορεί πολλοί να τον έχουν ήδη... ξεγραμμένο, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στον συγκεκριμένο παίκτη και ήδη τον "προετοιμάζει" για τη συνέχεια. Ποιος είναι και γιατί δεν έπαιξε λεπτό στο ματς της Πέμπτης;
 

Ολυμπιακός: Πολύ δρόμο και σκληρή δουλειά χρειάζεται ακόμα ο Ολυμπιακός, όπως επιβεβαίωσαν τα δύο τελευταία του παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μπορεί με την Αντβέρπ να ήρθε το πολυπόθητο γκολ, κάτι που δεν έγινε με τον Ατρόμητο πριν λίγα 24ωρα, όμως είναι φανερό πως ακόμα οι Πειραιώτες θέλουν χρόνο. Ο Πέδρο Μαρτίνς βέβαια το γνωρίζει καλά και για αυτό δείχνει μέσω των δηλώσεών του, εμπιστοσύνη σε όλους παίκτες και στήριξη.

Ακόμα και σε αυτούς που τα… ακούν από την εξέδρα. Είτε είναι ο «παλιός» Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που έδωσε απαντήσεις με την γκολάρα (και την καλή εμφάνιση) το βράδυ της Πέμπτης είτε ο νεοαποκτηθέντας Ρόνι Λόπες που δεν έπαιξε λεπτό κόντρα στους Βέλγους, μετά το… κράξιμο από το σύνολο του Τύπου την Κυριακή το βράδυ και το 0-0 με τον Ατρόμητο.

Ο 25χρονος Πορτογάλος είχε ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα την Κυριακή, όμως κατά τα 45 λεπτά που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ ήταν φανερό πως βρισκόταν εκτός ρυθμού. Βέβαια ο Μαρτίνς, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής, στις προπονήσεις δεν έδειχνε να είναι σε θέση να αγωνιστεί στους πρώτους 11, τον επέλεξε μιας και πιστεύει πολύ στο ταλέντο του και στην βοήθεια που θα δώσει στην ομάδα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον κάνει να βρει τα πατήματά του ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται.

Άλλωστε δεν είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής που έχει χρηματιστηριακή αξία, σύμφωνα με όσα αναφέρει το αρκετά έγκυρο transfermarkt, 7 εκατομμύρια ευρώ και έχει αγωνιστεί 153 φορές, με 29 γκολ και 18 ασίστ, στην Γαλλία με Νίς, Λιλ και Μονακό να έχει… ξεχάσει το ποδόσφαιρο ερχόμενος στην Ελλάδα. Από την άλλη ο Πορτογάλος προπονητής ίσως κατάλαβε άμεσα το λάθος του, μιας και τον αντικατέστησε στο ημίχρονο με τον Ατρόμητο, ενώ δεν τον έβαλε στο ματς με την Αντβέρπ. Αυτό έγινε όχι απλά γιατί ο Ρόνι Λόπες δεν απέδιδε τα αναμενόμενα, αλλά και για να μην… χάσει τον παίκτη. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που οι δυό τους είχαν συνομιλία στου Ρέντη, πριν το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει καλά το πως πρέπει να διαχειριστεί έναν ποδοσφαιριστή, κάτι που το έχει δείξει και στο παρελθόν στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια, ενώ παράλληλα μπορεί να μπει στην ψυχολογία του Πορτογάλου εξτρέμ, που γνωρίζει τι περιμένουν όλοι από αυτόν. Έτσι μετά την κουβέντα τον δύο, έγινε απόλυτα σαφές στον παίκτη πως η άποψή του δεν έχει αλλάξει από μια μεμονωμένη εμφάνιση, εξηγώντας του για ακόμα μια φορά πως τον πιστεύει ακράδαντα. Παράλληλα έγινε σαφές πως ο ρόλος του είναι δεδομένος στην ομάδα και σίγουρα θα μπορέσει να ανεβάσει ολόκληρο το σύνολο, όμως το βασικό αυτή τη στιγμή είναι να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον χρόνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξηλώνεται ο Μαρινάκης μετά την Αντβέρπ! 3 εκατ. ευρώ στον Γκάρι Ροντρίγκες - Το αφεντικό τρελάθηκε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags