Facebook Pixel ΑΕΚ: Πέρασε το πρώτο... τεστ ο Μιλόγεβιτς - Εκτός κορυφαία ονόματα - "Άφωνοι" στην ΑΕΚ με Μοχαμαντί
| 2021-09-17 12:06:00

Πέρασε το πρώτο... τεστ ο Μιλόγεβιτς - Εκτός κορυφαία ονόματα - "Άφωνοι" στην ΑΕΚ με Μοχαμαντί

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πέρασε το πρώτο... τεστ ο Μιλόγεβιτς - Εκτός κορυφαία ονόματα - "Άφωνοι" στην ΑΕΚ με Μοχαμαντί

Τι συνέβη στα Σπάτα με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης και γιατί ο Σέρβος κόουτς καλείται πλέον να λύσει ένα πολύ... δύσκολο παζλ. Τι ετοιμάζει για τα επόμενα παιχνίδια και ...πονοκέφαλος.

ΑΕΚ: Στον Μιλόγεβιτς έχει πέσει όλο το βάρος στην Ένωση μετά από το εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ τού τελευταίου διαστήματος. Ο Σέρβος προπονητής έχει, πλέον, στα χέρια του ένα σημαντικό γκρουπ παικτών για να διαχειριστεί και να τους δώσει την ομοιογένεια που χρειάζονται για να κάνουν πρωταθλητισμό με συνέπεια.

 

Αυτό που πιστώνουν όλοι στον Μιλόγεβιτς είναι η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι παίκτες της Ένωσης, χωρίς προβλήματα, κυρίως θλάσεις κ.λπ. Δεν υπάρχει κανείς τραυματίας, είναι όλοι έτοιμοι για να παίξουν, κι αυτό το αναγνωρίζουν όλοι στον Σέρβο προπονητή.

 

Εξάλλου, η ΑΕΚ έχει μια πολύ σημαντική πρώτη 11άδα, με δυνατούς παίκτες, αλλά κι ένα δυνατό γκρουπ με ποδοσφαιριστές που μπορούν άνετα να είχαν θέση στο βασικό σχήμα, αλλά ο Μιλόγεβιτς στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάθε φορά θεωρεί ότι μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να είναι περισσότερο χρήσιμοι.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, μάλιστα, στην Ένωση αναφέρουν ότι οι νέοι κανόνες που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, με τις πέντε αλλαγές, θα βοηθήσουν πολύ φέτος την ομάδα. Από την άποψη ότι ο Μιλόγεβιτς θα έχει την ευκαιρία για να κάνει αλλαγές, να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, προκειμένου να μην υπάρχει γκρίνια στα αποδυτήρια.

 

Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και αυτό που έφτασε στα αυτιά του σκύλου για τον Μοχαμαντί και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Γιατί όταν ένας παίκτης υπογράφει στα χασομέρια των μεταγραφών, ως ελεύθερος, υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η πληροφορία από το ιατρικό τιμ της ομάδας, που έχει εξετάσει τα αποτελέσματα των εργομετρικών, αναφέρει ότι θα είναι έτοιμος για φουλ δράση σε 8-10 μέρες. Στην ουσία, δηλαδή, μέχρι να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του, θα τον δούμε στην 11άδα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνο ο Μοχαμαντί - Το πήρε πάνω του για τον παικταρά ο Μελισσανίδης - Σκάει μεγάλη πώληση


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags