Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτο! Αυτός ο ξένος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πάει για βοηθός του Μουρίνιο στη Ρόμα
| 2021-09-17 18:25:00

Απίστευτο! Αυτός ο ξένος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πάει για βοηθός του Μουρίνιο στη Ρόμα

Sportdog Team
Απίστευτο! Αυτός ο ξένος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πάει για βοηθός του Μουρίνιο στη Ρόμα

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (17/9) καθώς έγινε γνωστό πως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά είναι κοντά στο πάρει θέση στο προπονητικό τιμ του Πορτογάλου στους Τζιαλορόσι.

Αμπντέλσατάρ Σάμπρι: Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός που έπαιξε στον ΠΑΟΚ την διετία 1999-2000 είναι πολύ κοντά στο να πάρει θέση βοηθού του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί στην Τούμπα από την Τιρόλ Ίνσμπουργκ το 1999 και έναν χρόνο μετά πουλήθηκε, μαζί με τον Τριαντάφυλλο Μαχαιρίδη, στην Μπενφίκα και σύμφωνα με όσα γράφουν τα Μέσα της πατρίδας του είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό, μιας και γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στην ομάδα.

"Ο Μουρίνιο ψάχνει ένα επιπλέον άτομο για το επιτελείο του που να ασχολείται καθαρά με θέματα τακτικής και η προτίμηση έπεσε ακριβώς στον Αιγύπτιο, αφού τον είχε απασχολήσει ως ποδοσφαιριστή την εποχή της Μπενφίκα", αναφέρει συγκεκριμένα η εφημερίδα Al-Shorouk, τονίζοντας ότι ήταν πολύ κοντά στη συνεργασία και όταν ο Special One ήταν στην Τότεναμ.

"Επικοινώνησα μαζί του για να συνεργαστώ με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Είμαστε φίλοι και του είπα ότι είναι επιθυμία μου να μπορέσω να τον προσεγγίσω. Ήμουν σε θέση να ενταχθώ στο επιτελείο του την εποχή της Τότεναμ, αλλά έφυγε από το σύλλογο λίγο αργότερα.

Πριν από λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης του Μουρίνιο και μου είπε ότι ήμουν ένας από τους υποψήφιους για να μπω στην ομάδα του Μουρίνιο. Δεν είμαι ο μόνος και περιμένω την τελική απόφαση εντός τεσσάρων ημερών", δήλωσε συγκεκριμένα ο Αμπντέλσατάρ Σάμπρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags