Facebook Pixel ΑΕΚ - Μιλάντ Μοχαμάντι: Αφήνει υποσχέσεις με το... καλημέρα ο Μοχαμάντι - Τι μήνυμα έστειλε στον κόσμο της ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-17 20:31:00

Αφήνει υποσχέσεις με το... καλημέρα ο Μοχαμάντι - Τι μήνυμα έστειλε στον κόσμο της ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αφήνει υποσχέσεις με το... καλημέρα ο Μοχαμάντι -  Τι μήνυμα έστειλε στον κόσμο της ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Ιρανός ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις σαν μέλος της Ένωσης, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας για την φετινή αγωνιστική χρονιά.

ΑΕΚ - Μιλάντ Μοχαμάντι: Ο Ιρανός από το πρωί της Παρασκευής (17/9) είναι και επίσημα παίκτης της Ένωσης, ενώ λίγο αργότερα έκανε δηλώσεις στο AEK TV, όπου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την μετακίνησή του στην ομάδα δίνοντας υποσχέσεις για να βοηθήσει όσο μπορεί ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Είναι συναρπαστικό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή, έχω δει την ομάδα και όλα είναι τέλεια. Οπότε περιμένω να κάνω την πρώτη μου προπόνηση με το γκρουπ.

Όταν μπήκε και είδα τον Καρίμ ήμουν πολύ χαρούμενος. Δύο αρχηγοί του Ιράν παίζουν στην ΑΕΚ. Για εμένα είναι πολύ καλό. Έχω δύο μεγάλους παίκτες του Ιράν, που είναι αρχηγοί και είμαι χαρούμενος που θα είμαι εδώ μαζί τους. Επίσης, ο Σιμάνσκι είναι πολύ καλός παίκτης. Ήμουν μαζί του στην Αχμάτ Γκρόσνι, στη Ρωσία. Είναι ένας πραγματικά σπουδαίος παίκτης.

Με αυτή τη φανέλα θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα τα δώσω όλα, ώστε στο τέλος της σεζόν να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και ελπίζω επίσης οι οπαδοί να μας στηρίξουν, γιατί είναι πολύ σημαντικό", είπε ο νέος παίκτης της ΑΕΚ, Μιλάντ Μοχαμάντι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags