Facebook Pixel Ερνέστο Βαλβέρδε: Ο Βαλβέρδε εκθέτει φωτογραφίες του με πρωταγωνιστές τον Ολυμπιακό και την Τούμπα (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-18 00:10:00

Ο Βαλβέρδε εκθέτει φωτογραφίες του με πρωταγωνιστές τον Ολυμπιακό και την Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ο Βαλβέρδε εκθέτει φωτογραφίες του με πρωταγωνιστές τον Ολυμπιακό και την Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Μπορεί μέχρι τώρα να ξέραμε τον πρώην προπονητή των Ερυθρόλευκων να βρίσκεται εντός των γηπέδων, όμως πλέον καταφέραμε να δούμε και το μεγάλο ταλέντο του και στον τομέα της φωτογραφίας.

Ερνέστο Βαλβέρδε: Μετά την απόλυσή του από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο το 2020, ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε να ρίξει το βάρος του σε αυτό που είχε παράλληλα σπουδάσει, παράλληλα με την προπονητική, που είναι η φωτογραφία.

Μάλιστα αυτή την περίοδο στο Σαν Σεμπαστίαν εκτίθενται φωτογραφίες από την πλούσια συλλογή του, που ο ίδιος τράβηξε από την πορεία του στα γήπεδα σε ασπρόμαυρο αποτέλεσμα, ενώ μεταξύ τους υπάρχουν στιγμές από τον πρώτο του τίτλο στους Μπλαουγκράνα, αλλά και από στιγμές χαράς με τον Ολυμπιακό, όπως και εικόνες από την άδεια Τούμπα.

"Θα μπορούσα να πω χιλιάδες ιστορίες από έναν τόπο που -για να το θέσω κόσμια- ζουν το ποδόσφαιρο με πάθος. Οι φίλαθλοι δεν πηγαίνουν στους αγώνες για να παρακολουθήσουν, αλλά για να συμμετάσχουν" αφετέρου "έρχεται το τέλος του κόσμου αν δεν νικήσεις το Σαββατοκύριακο", είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον δημοσιογράφο Σιντ Λόου της Guardian για την έκθεση και τις φωτογραφίες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags