Facebook Pixel Sportdog.gr | Αφιλόξενη η Κρήτη για ΑΕΚ - Στόχος το 3X3 για την Ένωση - Τι θέλουν πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ!
| 2021-09-18 13:24:00

Αφιλόξενη η Κρήτη για ΑΕΚ - Στόχος το 3X3 για την Ένωση - Τι θέλουν πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Αφιλόξενη η Κρήτη για ΑΕΚ - Στόχος το 3X3 για την Ένωση - Τι θέλουν πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ!

Τη δική του άποψη για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή «Οι ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

ΑΕΚ: Τη δική του άποψη για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή «Οι ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης», τον Μιλάντ Μοχαμαντί: «Τον ήθελε πριν από τον Χατζισαφί, όμως το οικονομικό ήταν πρόβλημα και με την προμήθεια που ζητούσε ο Ατζέντης του. Τον ήθελε πολύ ο Παπαδημητρίου κι ο Κονέ στο αρχικό σχεδιασμό. Το θέμα είναι να έρθει σε σούπερ αγωνιστική κατάσταση. Θα χρειαστεί ένα δεκαήμερο και να δούμε τι θα πάρει η ΑΕΚ από εκείνον. Όλα τα υπόλοιπα στο χορτάρι».

«Στα αγωνιστικά, έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο η ΑΕΚ, αφού αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ του Νιόπλια που έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και είναι πειθαρχημένη και έδειξε πως μπορεί να δυσκολέψει ομάδες όπως ο Άρης.

Είναι μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται η ΑΕΚ. Δεν είναι φιλόξενη, Είναι μία στροφή, πάρα πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, αλλά με μία νίκη στην Κρήτη θα είναι πολύ σημαντική, αφού μετά ακολουθεί ο αγώνας με την Λαμία και να πάει με το τρία στα τρία στην Τούμπα. Και να πάει στη Θεσσαλονίκη με μηδενική βαθμολογική πίεση», ήταν το σχόλιό του για την αυριανή έξοδο της ΑΕΚ στο Ηράκλειο.

Καταλήγοντας, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μία ομάδα που χτίζεται τώρα και μετά τον Οκτώβρη-Νοέμβρη θα δούμε το πραγματικό της πρόσωπο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, αλλά έχει πολύ καλά στοιχεία σ επίπεδα προσώπων. Έχει βάθος στον πάγκο της, έχει παίκτες που έρχονται και μπορούν να δώσουν βοήθειες στην ομάδα. Απαιτείται χρόνος για να βρεθεί ομοιογένεια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags