Facebook Pixel Sportdog.gr | "Κροτίδα" Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τον...
| 2021-09-18 15:28:00

"Κροτίδα" Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τον...

Sportdog Team
"Κροτίδα" Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τον...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε πως οι Πειραιώτες είχαν φέρει κρυφά τον παίκτη στην Αθήνα εδώ και εννιά μέρες, όμως παρά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εκείνος είχε αποφασίσει να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Ολυμπιακός: Στο παρασκήνιο της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως οι Πειραιώτες είχαν φέρει κρυφά τον παίκτη στην Αθήνα εδώ και εννιά μέρες, όμως παρά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εκείνος είχε αποφασίσει να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

«Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γκάρι, είχε υπογράψει από χθες για τριετές συμβόλαιο. Πάνω από 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Είναι μία προσθήκη της τελευταίας στιγμή, η οποία δουλευόταν πάνω από εννιά μέρες. Ήταν εδώ από την προπερασμένη Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός τη δούλευε επίμονα, τη θεώρησε ως μία μεταγραφή με την αξία του Γκάρι», ανέφερε αρχικά.

«Το πότε θα είναι έτοιμος είναι ένα θέμα, για κάθε παίκτη που έρχεται 17 Σεπτεμβρίου. Τον πήρε για 3 χρόνια. Δεν είναι περίπτωση Ρόνι Λόπες που είναι δανεικός, που το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Σεβίλλη (η οψιόν είναι πάρα πολύ υψηλή). Ο Βαλμπουενά θα είναι 38 ετών και δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει να παίζει. Το θέμα είναι πότε θα είναι έτοιμος. Αυτό είναι σε μία τέτοια περίπτωση», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε τεράστια προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Έδωσε τον Τζόλη και δεν πήρε άλλον στη θέση του. Έκανε μεγάλη προσπάθεια, αλλά είχε αποφασίσει για το μέλλον του και ο Ολυμπιακός τον είχε πλησιάσει πάνω από 2 εβδομάδες και έτσι έγινε το ντιλ».

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στο προσεχές παιχνίδι με την Λαμία, το προηγούμενο ματς με την Αντβέρπ, και φυσικά τον προβληματισμό που υπάρχει για την απουσία του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος συμπλήρωσε έναν μήνα με θλάση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags