Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Τεράστια κίνηση Μαρτίνς, έτσι... απαντάει στο "κράξιμο" - Φέρνει εκατομμύρια σε Μαρινάκη - Απογείωση!
| 2021-09-18 16:00:00

Τεράστια κίνηση Μαρτίνς, έτσι απαντάει στο "κράξιμο" - Φέρνει εκατομμύρια σε Μαρινάκη - Απογείωση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια κίνηση Μαρτίνς, έτσι απαντάει στο "κράξιμο" - Φέρνει εκατομμύρια σε Μαρινάκη - Απογείωση!

Τι "χρεώνουν" στον Πορτογάλο και πώς έφερε τούμπα την κατάσταση. Ο παίκτης που άρπαξε την ευκαιρία του από την πρώτη μέρα στου Ρέντη, ο ρόλος του Ελ Αραμπί και ποιον Έλληνα περιμένει ο κόουτς για να τον ρίξει και πάλι στη βασική του ενδεκάδα.
 

Ολυμπιακός: Μουρμούρα υπάρχει μια ακόμα μέρα στο Λιμάνι για τον Πέδρο Μαρτίνς, προφανώς όχι από τη διοίκηση, παρά τη σημαντική νίκη στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι είναι αυτό που συζητιέται έντονα για το παιχνίδι της Πέμπτης; Ότι ο Πορτογάλος προπονητής καθυστέρησε να βγάλει αντίδραση όταν είδε την Αντβέρπ να παίρνει πρωτοβουλίες, να πιέζει, να κερδίζει χώρο στο γήπεδο. Με μια έννοια, δηλαδή, ο Μαρτίνς συνεχίζει να παρουσιάζεται μπερδεμένος στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, δεν είναι ο προπονητής που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα ακόμα σημείο που μπορεί κάποιος να πει ότι από την αρχή της σεζόν δεν έχει βρει λύση ο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να παραμένει σταθερά το πρόβλημα, αφορά την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Εναντίον της Αντβέρπ και ο Σωκράτης δεν ήταν σε καλή μέρα αλλά και τα χαφ μπροστά από την άμυνα δεν μπορούσαν να ανακόψουν τα πρώτα κύματα των επιθέσεων.

Τέρμα, όμως, τα αρνητικά καθώς στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους με τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο πιτσιρικάς ζητάει την μπάλα, βγαίνει μπροστά, έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης και βρίσκεται στην πρώτη ομάδα αν και είχε έρθει για τον Ολυμπιακό β΄. Ξεκάθαρα ο Μαρτίνς μπορεί να… υπερηφανεύεται πως «έβγαλε» ακόμα ένα «διαμαντάκι». Γιατί μπορεί να μην τον βρήκε αυτός προφανώς, όμως δείχνει πως τον πιστεύει και ότι τον δουλεύει ήδη πολύ καλά. Γι’ αυτό πολλοί εκτιμούν πως εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, ο νεαρός Καμαρά θα γίνει ακόμα ένας παίκτης που θα φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ από πώλησή του.

Παράλληλα, στα εξτρέμ, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πλην των υπόλοιπων υπάρχει και ο Μασούρας, που είναι πολύ σταθερός στην απόδοσή του. Και ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει ως λύση 11άδας.

Τέλος, στο Λιμάνι θεωρούν ότι είναι πολύ σημαντικό ότι ο Αραμπί, επίσης, έδειξε τη μεγάλη κλάση του και επέστρεψε όχι απλά στα γκολ αλλά στις γκολάρες (και το ακυρωθέν ήταν γκολάρα)! Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τη δική του ψυχολογία, καθώς στα καλοκαιρινά προκριματικά όντως δεν ήταν ο παίκτης που είχαμε συνηθίσει.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά στον Αραμπί, η παρουσία του είναι καταλυτική από πολλές απόψεις στο παιχνίδι της ομάδας και με εμφανίσεις όπως αυτή το βράδυ της Πέμπτης, ο Μαροκινός έδωσε απαντήσεις σε πολύ κόσμο...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παζάρι" για Μανωλά - Πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι - Έτσι κλείνει το τεράστιο deal ο Μαρινάκης 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags