Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα Παναθηναϊκών για ΠΑΣ! "Ντου" σε παίκτες και Γιοβάνοβιτς – Σώθηκαν Βιτάλ-Κώτσιρας
| 2021-09-18 23:23:00

Ξέσπασμα Παναθηναϊκών για ΠΑΣ! "Ντου" σε παίκτες, Γιοβάνοβιτς – "Είναι για Γ’ Εθνική, πάλι τα ίδια"

Sportdog Team
Ξέσπασμα Παναθηναϊκών για ΠΑΣ! "Ντου" σε παίκτες, Γιοβάνοβιτς – "Είναι για Γ’ Εθνική, πάλι τα ίδια"

Έξαλλοι οι οπαδοί του Τριφυλλιού μετά την ήττα της ομάδας τους και την απογοητευτική εμφάνιση στα Γιάννινα.

Παναθηναϊκός: Μπορεί την 1η αγωνιστική, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, o Παναθηναϊκός να δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες με το επιβληκτικό 4-0, στα Γιάννινα όμως απογοήτευσε. Η ήττα με 1-0 κυρίως όμως, η εμφάνιση της ομάδας, η οποία έκανε μετρημένες δύο τελικές προσπάθειες προβλημάτισε τους οπαδούς της, οι οποίοι ξέσπασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του συλλόγου.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού γέμισαν με μηνύματα οργής, τα οποία αφορούσαν παίκτες, αλλά και προπονητή. Μοναδικοί διασωθέντες, Βιτάλ και Κώτσιρας. Το Sportdog συγκέντρωσε μερικά από τα σχόλια και σας τα παρουσιάζει.

Για όσους γλυκαθηκαν από τη 4αρα της πρεμιέρας ... όσο είναι ο καράφλας κεφάλι δε σηκώνομαι! Άλλη μια χρονιά θα ψάχνουμε τι φταίει με μια πλειάδα προπονητών να παρελαύνει μέχρι το τέλος της σεζόν... Είστε λίγοι όλοι εκεί μέσα, λιγοστευετε την ιστορία μας και λιγοστεύει η υπομονή μας.

Τι κάνεις ρε γιοβανοβιτς? Θα μας τρελάνεις ? Ξεκινάς ξανά με ένα απίστευτα αργό και προβληματικό κέντρο, αργοί και οι δύο με παράλληλες πάσες, ο Σουηδός έπαιζε 2ο φορ, καμία σύνδεση με τι κέντρο, έκανες μεταγραφή 2 εκατομμυρίων έτοιμος παίκτης και παίζεις με τον άψυχο τον αιτορ, λίγη ντροπή ρε. Ο Αλεξανδρόπουλος πάλι έξω, λες και έχεις καλύτερα τρεξίματα από τους δύο μεσήλικες στο κέντρο. Μπήκε ο Βίγια που οι αμπαλοι τον λένε αμπαλο και ανέβασε όλη την ομάδα από το κέντρο με κάθετες πάσες .Με τέτοιο προβληματικό κέντρο και 2 μπακ σε κάκιστη μέρα χωρίς προωθήσεις χάθηκαν και οι βιταλ-Καρλιτος αφού δεν πήραν ούτε μισή καλή πάσα. Το γκολ μπήκε από την άθλια λειτουργία του κέντρου που είναι ο ορισμός της αργοποριας .

Έχετε κάνει το χωριό να μοιάζει με τον Ajax, 6 σερί ήττες μέσα στα Γιάννενα.. Απίστευτο....

Έχουμε γίνει οι καλυτεροι πελάτες, δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικη εικόνα της ομαδας...

Την πρώτη αγωνιστική κέρδισαν τ χωριό και έπρεπε να είχαν προηγηθεί κιόλας οι άλλοι και νομίζατε γίναμε ομαδάρα την Τετάρτη θα δεις γλεντι

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Άρχισαν να μας γλεντάνε όπως και πέρσι. Μόνο με τις Φανέλες αγώνας δεν κερδίζεται. Κρίμα και πάλι Κρίμα .

Ελπίζω να μη γυρίσει πάλι στην εσωστρέφεια η ομάδα. Αρχή είναι ακόμη κ οι καλύτεροι παίχτες ήρθαν τελευταία στιγμή, χωρίς να έχουν δέσει με όλο το σύνολο.Έχουμε φτιάξει αρνητική παράδοση στα Γιάννενα. Και κάτι άλλο ο Αλεξσνδροπουλος δεν είναι για πάγκο!

Με την πρώτη τελική του αντιπάλου,πάλι τρώμε γκολ

Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος;

Το καψε ο κόουτς το ματς από την αρχή, αιτορ, λουντβιστ, σαρλια δεν γίνεται να πληρώνονται από το ποδοσφαιρο

Χουανκαρ ο χειρότερος παίχτης σήμερα τουλάχιστον πέντε φορές του δόθηκε η ευκαιρία για μπασιμο ή μια καλή σέντρα και την έστειλε στα περιστέρια.

Αιτορ βασικός και πάγκο χατζηγιοβαννη παλασιος και αφήνεις πάγκο αλεξανδροπουλο και μαουριτσιο Πέρεθ βασικους.... Εεεε σου αξίζει να χάσεις μόνο από αυτα... Πέραν αυτου είναι απίστευτο το ότι δεν κάναμε ούτε μια τελική επικίνδυνη ούτε μια συνεργασία λογικά εκεί στο Κορωπί η πενταδαχτυλι πάει σύννεφο για προπόνηση ούτε λόγος!!!

Βαζεις Βιγιαφανεζ και αντι να βαλεις Αλεξανδρόπουλο τον αφηνεις στον παγκο και στο 80 βαζεις Χατζιοβαννη και κρατάς μέσα Σαρλια που είναι για Γ εθνική τον Αιτορ τον αρχίζεις βασικό είπαμε ότι κατι άλλαξε αλλά τελικά τα ίδια άμα δεν φύγει ο καράφλας κάθε χρόνο τα ίδια πελάτες από τα Γιάννενα

Πείτε μου πραγματικά ο Αιτορ είναι καλύτερος του Περεα που τον έδιωξε στην αρχή της προετοιμασίας χωρίς καν να τον δει σε έστω ένα φιλικό!!

Ευτυχώς έβγαλα φωτογραφία την βαθμολογία τις προηγούμενης αγωνιστικής γιατί δεν μας ξανά βλέπω πρώτους το προσεχές μέλλον

Τίποτα δεν κρίθηκε παιδιά,η ομάδα χρειάζεται δουλειά για να στρώσει,ακόμα στην αρχή είμαστε,αλίμονο αν τα βάψουμε μαύρα από τώρα

Τραγικοί όλοι σήμερα από τν τερματοφυλακα έως τν προπονητή. Λυπάμαι πολύ για αυτά τα χάλια, αυτό δν είναι παναθηναϊκός με 2 τελικες

Πλέον πρέπει να κρατάμε μόνο τα θετικά και αυτά είναι ο Βιτάλ και ο Κότσιρας από εκεί και πέρα το χάος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Γιοβάνοβιτς, "κατσάδα" σε ξένο- Πρόβλημα με Βιτάλ, τι συμβαίνει με Παλάσιος- Μόνο Ιωαννίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags