Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός με της δηλώσεις Δομάζου! «Κακώς βρίζουν Αλαφούζο – Θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός»
| 2021-09-19 00:05:00

Χαμός με της δηλώσεις Δομάζου! «Κακώς βρίζουν Αλαφούζο – Θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός»

Sportdog Team
Χαμός με της δηλώσεις Δομάζου! «Κακώς βρίζουν Αλαφούζο – Θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός»

Ο βετεράνος άσος του Τριφυλλιού υποστήριξε συν τοις άλλοις για Γιοβάνοβιτς, ότι τον προπονητή τον κάνουν οι παίκτες.

Παναθηναϊκός: Συνέντευξη εφόλης της ύλης πραγματοποίησε ο Μίμης Δομάζος αρχικά στον ΟVER FM. Ο Στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρού μίλησε για τα γεγονότα που ξεχώρισε στη λαμπρή ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Παναθηναϊκός, λέγοντας ότι κάποια στιγμή ομάδα θα χτυπήσει πρωτάθλημα. Τί είπε για την κριτική σε Αλαφούζο και τον Γιοβάνοβιτς. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο των ποδοσφαιριστών δήλωσε:

«Η εποχή μου είχε τρεις μεγάλους παίχτες που ξεχώριζαν από κάθε ελληνική ομάδα, σήμερα ποιοι ξεχωρίζουν;

Αναφορικά με το τι καθιστά κορυφαίο έναν ποδοσφαιριστή επισήμανε:

«Δεν μπορεί ένας παίχτης να παίζει μια Κυριακή και να γίνεται Θεός και στα υπόλοιπα να μην παίζει. Μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι όταν παίζει κάθε Κυριακή, να έχει διάρκεια και να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση»

Για την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη είπε:

«Τον είχα δει σε ηλικία 10 χρονών στην ακαδημία των Τρικάλων και τον πρότεινα στον Παναθηναϊκό». «Ηταν γρήγορος ψηλός με πολύ καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά»

Για τους παίχτες που έφερε στην Ελλάδα είπε πως:

«Από τα 1.000 παιδιά έβγαλα 6. Έφερα τον Βελίμιρ Ζάεφ και είχα πει στην διοίκηση και εκείνοι ήθελαν να πάρουν έναν Πέτροβιτς. Επίσης έβγαλα και τον Γιώργο Δώνη, όταν έφεραν στην Παιανία δεν είχε παπούτσια φορούσε 45 νούμερο και εγώ του έδωσε 42.

Για την έναρξη του Ελληνικού πρωταθλήματος:

«Μου άρεσε η πρεμιέρα γιατί οι λεγόμενες μικρές ομάδες ΟΦΗ, Ιωνικός σήκωσαν ανάστημα. Φαίνεται να είναι ένα πρωτάθλημα που δεν θα ξέρουμε ποιος θα κερδίσει σε κάθε αγωνιστική»

Για την παρουσία του Βιτάλ στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού:

«Ο Βιτάλ δεν μου λέει κάτι με τον Απόλλωνα ήταν γρήγορος ξέρει μπάλα» «Αλλά θέλω να τον δω και σήμερα είναι μικρός σε ηλικία» συμπλήρωσε. «Θα δούμε πως θα προσφέρει στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι». «Ο μεγάλος παίχτης πρέπει να έχει διάρκεια. Κάθε Κυριακή πρέπει να παίζει στο 10»

Για τον Γιοβάνοβιτς στον ρόλο του προπονητή τόνισε:

«Τον προπονητή τον κάνουν οι παίχτες εάν έχεις καλούς παίχτες θα φανεί και ο προπονητής»

Για την αρνητική στάση του κόσμου προς τον Αλαφούζο ανέφερε:

«Ο κόσμος κακώς φωνάζει, φώναζε και στον Βαρδινογιάννη». «Ο Αλαφούζος έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό αλλά δεν ξέρει το αντικείμενο είχε ανθρώπους που έκαναν λάθος κινήσεις».«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο σωματείο κάποια στιγμή, θα το πάρει το πρωτάθλημα»

Για την παρουσία της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανέφερε:

«Όταν φοβούνται κάνουμε θαύματα, γίνεται προσπάθεια για ανανέωση». «Πρέπει να υποστηρίξουν τον προπονητή έχει καλά και κακά παιχνίδια και πρέπει να πάει μέχρι τέλους»

Κλείνοντας, με το που βρίσκεται αυτή την περίοδο ανέφερε:

«Αυτή την στιγμή φτιάχνω τα τέρματα στην ακαδημία της Κηφισιάς». «Δεν παίρνω χρήματα για τα παιδιά. μόνο να μου φέρουν ξηρά τροφή για τα αδέσποτα αυτή την στιγμή συνεργάζομαι με τον Δήμο Κηφισιάς και τον Δήμο Αθήνας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags