Facebook Pixel Πελέ: Εξελίξεις με την υγεία του - Τι βίντεο ανέβασε η κόρη του στο instagram
| 2021-09-19 09:07:00

Εξελίξεις με την υγεία του Πελέ - Τι βίντεο ανέβασε η κόρη του στο instagram

Sportdog Team
Εξελίξεις με την υγεία του Πελέ - Τι βίντεο ανέβασε η κόρη του στο instagram

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ συνεχίζει να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο, με την οικογένειά του να δημοσιεύει ένα βίντεο που δείχνει με τον 80χρονο Βραζιλιάνο να χαμογελά, ενώ υποβάλεται σε φυσιοθεραπεία στο νοσοκομείο του στο Σάο Πάολο.

Πελέ: Ο πρώην παίκτης της Σάντος, και του Κόσμου της Νέας Υόρκης, υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στις 4 Σεπτεμβρίου και βρέθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο τις επόμενες ημέρες.

Η κόρη του Κέλι Νασιμέντο δημοσίευσε ένα βίντεο του στο Instagram , δείχοντας τον να κάνει ασκήσεις στα πόδια και στη συνέχεια να «πυγμαχεί» με την κάμερα. Τον παρακολουθούν δύο φυσιοθεραπευτές, ένας εκ των οποίων είναι η κόρη του Πελέ.

«Σήμερα ήταν δύο βήματα μπροστά!» Η Κέλι έγραψε, σε σχέση με προηγούμενη ανάρτηση που προειδοποιούσε τους θαυμαστές ότι η ανάρρωση του πατέρα της ήταν συχνά δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω.

Χθες τα ξημερώματα μετά από «αναπνευστική αστάθεια» οδηγήθηκε σε εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο «Αλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο.

Το νοσοκομείο έκανε γνωστό ότι ο Πελέ «παρουσίασε μια σύντομη αναπνευστική αστάθεια» και εισήχθη σε ΜΕΘ ως «προληπτικό μέτρο». Στη συνέχεια, αφού η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε μονάδα ημι-εντατικής φροντίδας.

Ο μοναδικός παίκτης με τρία τρόπαια Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πελέ υπέφερε από προβλήματα στο ισχίο εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν ήδη μειωθεί πριν από την πανδημία του Covid-19 και έκτοτε έχει κάνει λίγες  περιττές εξόδους έξω από το σπίτι του κοντά στο Σάντος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags