Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτη ατάκα από πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ: "Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος"!
| 2021-09-19 11:01:00

Απίστευτη ατάκα από πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ: "Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος"!

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα από πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ: "Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος"!

Πρώην προπονητής του Δικεφάλου έκανε μια απίθανη δήλωση, αφήνοντας άναυδους τους πάντες, ακόμα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που κοντεύουν να τον... ξεχάσουν.

ΠΑΟΚ: Χαρούμενος και...αποφορτισμένος από την πίεση των προηγούμενων ημερών, εμφανίστηκε ο Άμπελ Φερέιρα, μετά την επιστροφή  της Παλμέιρας στις επιτυχίες, νικώντας (2-0) εκτός έδρας  την Σαπεκοένσε. 

Σε ένα παιχνίδι, όπου πειραματίστηκε, αλλάζοντας θέσεις στους ακραίους αμυντικούς του, Γκουστάβο Γκόμεζ και Λουάν, οι οποίοι έπαιξαν, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

«Είμαι τρελός, ένας νέος προπονητής που του αρέσει να κάνει πράγματα εκτός πλαισίου, που κάνει λάθη, που χάνει και που μερικές φορές είναι ηλίθιος. Ξέρω τι κάνω, από πού ήρθα, πού είμαι, τι θέλω, πού θέλω να πάω και οι παίκτες μου πιστεύουν σε μένα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν ο παίκτης είναι καλός, η συλλογική ιδέα είναι καλή, οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε θέση», είπε στο τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος από τις 30 Ιουνίου 2019 έως τις 20 Οκτωβρίου 2020 κάθησε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας χαρούμενος που η Παλμέιρας εκπλήρωσε την «υποχρέωσή της να κερδίσει το παιχνίδι».

Την Τετάρτη η Παλμέιρας θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μινέιρο στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο Copa Libertadores,  το Champions League της Νότιας Αμερικής, εξακολουθώντας την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags