Facebook Pixel Λίβερπουλ - Κώστας Τσιμίκας: Έσταξε μέλι για Τσιμίκα και πάλι ο Κλοπ: "Έκανε κορυφαίο παιχνίδι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-19 13:16:00

Έσταξε μέλι για Τσιμίκα και πάλι ο Κλοπ: "Έκανε κορυφαίο παιχνίδι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έσταξε μέλι για Τσιμίκα και πάλι ο Κλοπ: "Έκανε κορυφαίο παιχνίδι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τους φίλους της Λίβερπουλ, που αντέδρασαν αμέσως, αποθεώνοντας στο twitter τον Κώστα Τσιμίκα για την εμφάνισή του, μετά τη χθεσινή νίκη (3-0) επί της Κρίσταλ Πάλας στην αγγλική Premier League και ο Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε γι αυτόν με κολακευτικά λόγια.

Λίβερπουλ - Κώστας Τσιμίκας: «Έπαιξε ένα κορυφαίο παιχνίδι», είπε για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό, ο Γερμανός προπονητής, που δήλωσε επίσης εντυπωσιασμένος από το ντεμπούτο του  22χρονου Γάλλου αμυντικού, Ιμπραχίμα Κονατέ, ο οποίος μαζί με Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, Κώστα Τσιμίκα και Τζέιμς Μίλνερ, σταμάτησαν τις επιθέσεις των Λονδρέζων αετών , βοηθώντας τους «κόκκινους» να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί ο Κονατέ. Νομίζω ότι όλοι είδαμε τι είδους δυνατότητες έχει, είναι απίστευτος. Η τεχνική, η κατανόηση του παιχνιδιού, είναι όλα εκεί, αλλά όταν είσαι νεαρός και είσαι ήδη έμπειρος όπως ο Ιμπου, στηρίζεσαι μερικές φορές σε αυτές τις δεξιότητες και η Premier League σου δίνει σκληρά μαθήματα. Μαζί με τον Βιρτζ (Φαν Ντάικ) και το Μίλι (Μίλνερ) λειτούργησαν πολύ καλά, και ο Κώστας έπαιξε επίσης ένα κορυφαίο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags