Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για την 11άδα με Λαμία: "Αυτός ο αντί-Αραμπί, ποιοι διεκδικούν θέση"
| 2021-09-19 14:31:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για την 11άδα με Λαμία: "Αυτός ο αντί-Αραμπί, ποιοι διεκδικούν θέση"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για την 11άδα με Λαμία: "Αυτός ο αντί-Αραμπί, ποιοι διεκδικούν θέση"

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία με την τοπική ομάδα, κάνοντας μια πρώτη πρόβλεψη για τα πλάνα ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα στη Λαμία, για την 2η αγωνιστική της Superleague, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός αυτό που θέλει να αποφύγει σίγουρα είναι μία δεύτερη αποτυχία στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωτθαλήματος, κάτι που είχε να συμβεί από το 1993. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, αφού τα κατάφερε στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα υποχρεωθεί να κάνει εκτεταμένο ροτέισον ο προπονητής, από τη στιγμή που έπαιξε την Πέμπτη με την Αντβέρπ, με απώλειες όπως του Εμβιλά. Ακολουθούν, μάλιστα, τα ματς με Απόλλωνα, Αστέρα στην Τρίπολη και μετά ταξιδεύει για Τουρκία με Φενέρ», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις του Πέντρο Μαρτίνς, υπογράμμισε: «Σίγουρα θα είναι ο Τικίνιο στην ενδεκάδα, αφού ο Ελ Αραμπί έχει ενοχλήσεις. Ο Βρουσάι, ο Ρόνι Λόπες, ο Ανδρούτσος, ο Κούντε, ο Βαλμπουενά και ο Μπα διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν έδειξε τίποτα ο προπονητής, αφού έκανε χαλάρωμα η ομάδα και μετά έγινε το ταξίδι στη Λαμία. Η ενδεκάδα είναι άγνωστη και εκείνο που αναμένεται είναι το φρεσκάρισμά της, επτά παίκτες να διεκδικούν θέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags