Facebook Pixel Premier League: Νίκη η Γιουνάιτεντ γκολάρα Λίνγκαρντ και Ρονάλντο - Έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Ντε Χέα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-19 18:39:00

Νίκη η Γιουνάιτεντ γκολάρα Λίνγκαρντ και Ρονάλντο - Έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Ντε Χέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη η Γιουνάιτεντ γκολάρα Λίνγκαρντ και Ρονάλντο - Έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Ντε Χέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη νίκη για τους Κόκκινους Διάβολους που πήραν χρυσό διπλό στο Λονδίνο με 1-2 επί της Γουέστ Χαμ με ανατροπή, έχοντας ήρωα τον Ισπανό τερματοφύλακα που έπιασε πέναλτι του Νομπλ στις καθυστερήσεις.

Premier League: Τεράστια νίκη για την Γιουνάιτεντ που κατάφερε και κέρδισε την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο με 2-1, με ανατροπή, έχοντας για "χρυσό" σκόρερ τον Τζέσε Λίνγκαρντ στο 89', ενώ στις καθυστερήσεις ο Νταβίντ Ντε Χεά απέκρουσε πέναλτι του Νόμπλ, μετά από 40 σερί αποτυχημένες προσπάθειες.
Τα Σφυριά μπήκαν στην αναμέτρηση πιο δυνατά και στο 30' μετά από σουτ του Μπενραχμά και κόντρα στα πόδια του Βαράν, κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ. Πέντε λεπτά μετά, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φέρει τον αγώνα στα... ίσα όταν θα κρατηθεί να μην βγει οφσάιντ και με διπλή προσπάθεια θα νικήσει τον Φαμπιάνσκι κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος θα ζητήσει τρεις φορές πέναλτι, χωρίς αποτέλεσμα και ενώ τα πάντα έδειχναν... γκέλα, ένα απίστευτο σουτ του Λίνγκαρντ, στο 89', στο παραθυράκι έκανε το 1-2. Για να φτάσει όμως στη νίκη η Γιουνάιτεντ έπρεπε στο 90+5' ο Νταβίντ Ντε Χέα να σπάσει την... κατάρα και να αποκρούσει την εκτέλεση πέναλτι του Μαρκ Νόμπλ.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας για την Premier League η Μπράιτον σημείωσε την τέταρτη νίκη της σε πέντε παιχνίδια, νικώντας με 2-1 τη Λέστερ με εύστοχο πέναλτι του Μοπάι στο 35' και τέρμα του Γουέλμπεκ στο 50', ενώ οι Αλεπούδες μείωσαν το σκορ με τον Βάρντι στο 61, ενώ στο 67' και στο 86' ακυρώθηκαν γκολ των Λούκμαν και Εντίντι για οφσάιντ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags