Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πάρτι" κορυφής με τριάρα για τον Βόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-19 18:20:00

"Πάρτι" κορυφής με τριάρα για τον Βόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πάρτι" κορυφής με τριάρα για τον Βόλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη νίκη με 3-1 επί του Απόλλωνα και πρώτη θέση για τους Βολιώτες!

Μεγάλη νίκη για το Βόλο, που νίκησε εύκολα σήμερα στη Ριζούπολη τον Απόλλων Σμύρνης με 3-1, για τη 2η αγωνιστική της Super League. Η θεσσαλική ομάδα πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη σεζόν,  παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0 με τα γκολ των Φερνάντες (4'), Φαν Βέερτ (49') και Μπαρτόλο (63') και το μόνο που κατάφερε ο Απόλλωνας ήταν να μειώσει με τον Ιωαννίδη στο 65ο λεπτό.

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια και φοβερό σουτ του Φερνάντες έξω από την περιοχή. Το γκολ ήταν «ψυχρολουσία» για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους στο γήπεδο.

Αντίθετα ο Βόλος είχε πάντα τον έλεγχο του ματς και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης κατάφερε να φθάσει στο 2-0, μετά από εξαιρετική κεφαλιά του Φαν Βέερτ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 63ο λεπτό έφθασε στο 3-0, μετά από υπέροχη προσπάθεια του Μπαρτόλο και εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή. Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλωνας ήταν να μειώσει με τον Ιωαννίδη στο 65ο λεπτό.

Ο διαιτητής Περράκης έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μπαξεβανίδη, Ντεντάκη - Φερνάντες, Τσοκάνη, Κλέιμαν.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμ. (Γ. Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα (46' Μπαξεβανίδης) , Παπαγεωργίου (60' Ματέι), Σλίβκα, Κάστρο, Παμλίδης (53' Φαν Λα Πάρα), Σάχλι (53' Τσιλούλης), Ντάουντα (53' Ιωαννίδης).

Βόλος (Γ. Αμπρασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (73' Σοάρες), Ροσέρο (87' Βοϊτκόφσκι), Φερνάντες (63' Νίνης), Φαν Βέερτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags