Facebook Pixel Άρης: Αλλάζει τα πάντα ο Μάντζιος ενόψει ΠΑΟ - Παίρνει η... μπάλα μεγάλα ονόματα - Στον... αέρα ο Ιτούρμπε
| 2021-09-19 21:52:00

Αλλάζει τα πάντα ο Μάντζιος ενόψει ΠΑΟ - Παίρνει η... μπάλα μεγάλα ονόματα - Στον... αέρα ο Ιτούρμπε

Sportdog Team
Αλλάζει τα πάντα ο Μάντζιος ενόψει ΠΑΟ - Παίρνει η... μπάλα μεγάλα ονόματα - Στον... αέρα ο Ιτούρμπε

Σαρωτικές φαίνονται ότι θα είναι οι αλλαγές που πρόκειται να κάνει ο Έλληνας τεχνικός των Κιτρίνων ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ώστε η ομάδα του να καταφέρει να δείξει διαφορετική εικόνα από ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Άρης: Παρά το γεγονός πως ο Άκης Μάντζιος ήταν... αμφίβολος για το αν θα συνέχιζε στον πάγκο των Κίτρινων, ειδικά μετά την ήττα από τον Ιωνικό, τα πράγματα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή πριν την αναμέτρηση με τον αγώνα της Τετάρτης (22/9) με τον Παναθηναϊκό που έχει μορφή... τελικού.

Έτσι ο Έλληνας τεχνικός θέλει να διορθώσει τα λάθη με αποτέλεσμα να διεκδικήσουν θέση στην βασική ενδεκάδα τόσο ο Γκάνεα, που ήταν καλός με τον Ιωνικό, όπως και ο Τζέγκο που περιμένει να πάρει την ευκαιρία του, αλλά και ο Γκάμα. Μάλιστα ο τεχνικός της ΠΑΕ Άρης, θεωρεί ότι ο Πορτογάλος είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ιτούρμπε, αρκεί και αυτός να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags