Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Αλεξανδρόπουλο!
| 2021-09-20 08:09:00

Πρωτοσέλιδο κράξιμο Live Sport σε Γιοβάνοβιτς: "Ακατανόητος ο παραγκωνισμός..."! Επιβεβαίωση sportdog

Sportdog Team
Πρωτοσέλιδο κράξιμο Live Sport σε Γιοβάνοβιτς: "Ακατανόητος ο παραγκωνισμός..."! Επιβεβαίωση sportdog

Μπορεί οι Πράσινοι να έχουν ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο ότι επενδύουν πολλά πάνω στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά όσο ο Γιοβάνοβιτς δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής στην 11άδα, δεν φαίνεται ότι υπάρχει άμεσα προοπτική για εκείνον στο Τριφύλλι.
 

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Αλεξανδρόπουλο!

Θυμάστι τι αναφέραμε πριν από 9 μέρες, στο θέμα με τίτλο Οι... εγγυήσεις Γιοβάνοβιτς "τρώνε" τον Αλεξανδρόπουλο - Άκυρο στο πρότζεκτ του "νέου Βλαχοδήμου";

Μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι: "Το νέο Τριφύλλι, του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κατεβαίνει πρώτο από τις μεγάλες ομάδες στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος. Και η στήλη, με αφορμή την πρώτη αποστολή, την πιθανή ενδεκάδα και τι έχει προηγηθεί, δίνει μια παρασκηνιακή χροιά σε πρόσωπα, γραμμές και καταστάσεις.

O Ρούμπεν λόγω χαρακτηριστικών δεν θα βγαίνει απο την 11άδα ως 6άρι, τουλάχιστον μέχρι να έρθει στο 100% ο Κουρμπέλης. Ο Λουντκβιστ είναι μεταγραφική επιλογή Ιβάν και θα βολεύεται ως 10άρι η 8άρι, ανάλογα και με την υπόλοιπη σύνθεση της "πράσινης" 3άδας των χαφ, σε συνδυασμό και με τον αντίπαλο.

Και ο Μαουρίτσιο, παρότι ... μισοπλέμονος, τουλάχιστον στην αρχή θα είναι το βασικό 8άρι. Κατά συνέπεια το πρότζεκτ Αλεξανδρόπουλος λογικά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, μέχρι... νεοτέρας! Θα ξεκινάει ως αλλαγή και βλέπουμε...".

Κάτι που βλέπουμε ότι, σήμερα, το σχολιάζει και η Live Sport...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags