Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Δικαιολογίες από Μαρτίνς - Δεν ενθουσιάζουν οι μεταγραφές - Κάτι διαφορετικό με Γκάρι Ροντρίγκες"
| 2021-09-20 16:07:00

"Δικαιολογίες από Μαρτίνς - Δεν ενθουσιάζουν οι μεταγραφές - Κάτι διαφορετικό με Γκάρι Ροντρίγκες"

του Γιώργου Κτενά
"Δικαιολογίες από Μαρτίνς - Δεν ενθουσιάζουν οι μεταγραφές - Κάτι διαφορετικό με Γκάρι Ροντρίγκες"

"Μεγάλη γκέλα για ΑΕΚ, αυτά δείχνουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μέχρι τώρα". Ο Μπάμπης Τεννές μιλάει στο sportdog.gr για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού στη Λαμία, για τη μέτρια απόδοσή του και για τα όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς για τις διαστάσεις του γηπέδου. Το σχόλιό του για τις μεταγραφές και συνολικά για τους Big-4! 

Λαμία - Ολυμπιακός: Με τη γλώσσα τής αλήθειας μίλησε στο sportdog ο Μπάμπης Τεννές για το παιχνίδι των Ερυθρόλευκων στη Φθιώτιδα, με την τοπική ομάδα.

 

Πώς είδε τον Ολυμπιακό, τι είπε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Ερυθρόλευκων που έπαιξαν και πώς σχολίασε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ; Οι απαντήσεις στη συνέντευξη του sportdog!

 

"Σβηστά ο Ολυμπιακός - Τύχη το δεύτερο γκολ - Δεν ενθουσιάζουν οι καλοκαιρινές μεταγραφές"

 

"Ήταν μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Είδα έναν Ολυμπιακό που έπαιζε σβηστά και μια Λαμία που προσπαθούσε πολύ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε κάποιες φάσεις αλλά γενικά ήταν παιχνίδι που η Λαμία θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω, γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog o πεπειραμένος τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

 

"Κι αν βάλουμε στην εξίσωση ότι το δεύτερο γκολ ήταν θέμα τύχης, γιατί η μπάλα κόντραρε και πήρε περίεργη τροχιά. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με δόση τύχης. Αλλά θεωρώ ότι η Λαμία δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στην πορεία του πρωταθλήματος, είναι δεμένη ομάδα, που θα βρει αποτελέσματα και νίκες για άνετη παραμονή στην κατηγορία".

 

Πώς είδατε τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού; Τικίνιο, Ονιεκούρου, Κούντε κ.λπ;

 

"Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κάποιος από όλους που να ενθουσιάζει. Η πορεία είναι που θα δείξει και θα καταξιώσει οποιονδήποτε, αλλά ο Ολυμπιακός στηρίζεται στην παλιά φουρνιά. Εκεί θα συνεχίσει να στηρίζεται για ένα διάστημα. Υπάρχει και η μεταγραφή τού Γκάρι Ροντρίγκες τώρα, ίσως να δούμε κάτι διαφορετικό στις πτέρυγες μπροστά, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος που να ενθουσιάζει".

 

 

"Δικαιολογία από Μαρτίνς το γήπεδο - Μεγάλη γκέλα η ΑΕΚ - Αυτό συμβαίνει με Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ"

 

Ξέρετε τη Λαμία και το γήπεδό της καλύτερα από τον καθένα, πώς σχολιάζετε την δήλωση του Μαρτίνς ότι είναι μικρότερος ο αγωνιστικός ώρος; Μάλιστα, σε ένα γήπεδο που πέρσι κέρδισε με 6-0.

 

"Δικαιολογίες είναι αυτά, ίσως δικαιολογίες τής άσχημης απόδοσης. Αλλά είναι γεγονός ότι η Λαμία γνωρίζει καλά το γήπεδό της και εκεί δυσκολεύονται όλες οι ομάδες που την επισκέπτονται".

 

Τέλος, θέλετε να μου πείτε δύο λόγια για τους άλλους τρεις μεγάλους του πρωταθλήματος;

 

"Είναι μεγάλη γκέλα τής ΑΕΚ που από 3-0 πήγε στην ισοπαλία, έχοντας βέβαια ιδιαίτερα παράπονα από τη διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο από την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα και ο ΠΑΟΚ ακόμα ψάχνει τα πατήματά του για να μπορέσουμε να πούμε ότι κερδίζει εύκολα. Όλοι δείχνουν ευάλωτοι και ίσως αυτό έχει να κάνει με την ενίσχυση των μικρομεσαίων που δείχνουν ανταγωνιστικότητα". 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Μαρτίνς σε κορυφαίο άσο - Τον αφήνει στον πάγκο - Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Λιμάνι
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags