Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστια τιμή για νέο παίκτη του ΠΑΟ - Τιμήθηκε ως ο καλύτερος στην θέση του την περασμένη σεζόν (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-20 21:06:00

Τεράστια τιμή για νέο παίκτη του ΠΑΟ - Τιμήθηκε ως ο καλύτερος στην θέση του την περασμένη σεζόν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστια τιμή για νέο παίκτη του ΠΑΟ - Τιμήθηκε ως ο καλύτερος στην θέση του την περασμένη σεζόν (ΦΩΤΟ)

Οι Πράσινοι μπορεί να καθυστέρησαν να πραγματοποιήσουν μεταγραφές, όμως φαίνεται πως οι επιλογές κινήθηκαν σε σωστό δρόμο, μιας και ένας από αυτούς τιμήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που αγωνιζόταν.

Αντρέα Μπρινιόλι: Ο Ιταλός τερματοφύλακας, που πριν λίγο καιρό έγινε παίκτης του Παναθηναϊκού, ήταν από τους βασικούς πυλώνες της Έμπολι στην Serie B, που στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Φυσικά όσα έκανε ο 30χρονος δεν πέρασαν απαρατήρητα μιας και η διοργανώτρια αρχή τον ανέδειξε σε κορυφαίο γκολκίπερ της σεζόν, με τον ποδοσφαιριστή να λαμβάνει το βραβείο του σε εκδήλωση που έγινε στην Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή.

"Ήταν ευχαρίστηση και μεγάλη τιμή να παραλάβω το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα για την περασμένη σεζόν. Δίπλα με σπουδαίους πρωταθλητές. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο που με βοήθησαν να φτάσω σε αυτή την διάκριση", έγραψε σε ανάρτηση ο τερματοφύλακας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αντρέα Μπρινιόλι.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alberto Brignoli (@brigno_22_)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags