Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έχουν τρελαθεί στον ΠΑΟΚ με Πασχαλάκη - "Δεν βρίσκεις στην Ευρώπη παίκτη με τα προσόντα του"
| 2021-09-20 20:52:00

Έχουν τρελαθεί στον ΠΑΟΚ με Πασχαλάκη - "Δεν βρίσκεις στην Ευρώπη παίκτη με τα προσόντα του"

Sportdog Team
Έχουν τρελαθεί στον ΠΑΟΚ με Πασχαλάκη - "Δεν βρίσκεις στην Ευρώπη παίκτη με τα προσόντα του"

Για την εμφάνιση που έκανε ο Έλληνας τερματοφύλακας στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε πρώην παίκτης της ομάδας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο βετεράνος τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά, Τάκης Παντέλης, όπου αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Έλληνα γκολκίπερ με τον Αστέρα, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές πως δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην Ευρώπη με τα προσόντα του.

"Δεν κρίνουμε έναν παίκτη και έναν τερματοφύλακα από μια εμφάνιση. Ο Πασχαλάκης έχει τρομερά προσόντα και ξεκίνησε καλά τη χρονιά. Πρέπει να τον στηρίξουν όλοι, να έχει ψυχολογία και να πάει καλά όπως χθες".

Για το ότι ψηφίζει Πασχαλάκη ο ίδιος: "Έχω ξαναπεί. Ο τερματοφύλακας θέλει ψυχολογία. Είναι τερματοφύλακας ψυχολογίας ο Πασχαλάκης. Έχει ξεκινήσει καλά, έχει ψυχολογία, θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι. Τα προσόντα του δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη. Θα βοηθήσει τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ".

Για τη δουλειά που κάνει στην προπόνηση ο Πασχαλάκης: "Πολλά χρόνια γυμνάζεται πολύ καλά. Είναι ένας έτοιμος αθλητής με τρομερά αντανακλαστικά. Πρέπει να δουλέψει σαν τερματοφύλακας στις τοποθετήσεις, επικοινωνία, στις θέσεις… Τον πιστεύω. Πάντα απ’ όταν πήγε στον ΠΑΟΚ, έλεγα ότι τα προσόντα του δεν υπάρχουν στην Ευρώπη. Πρέπει να δουλέψει σε κάποια πράγματα τακτικής και τεχνικής στην περιοχή. Το πώς πρέπει να στήνεται στα κόρνερ, στα φάουλ… Έχει 2 μέτρα κορμί. Με τα χέρια που έχει και το άλμα του θα φτάσει στα 3 μέτρα. Ποιος θα του πάρει την μπάλα σε έξοδο; Πρέπει να το δουλέψει. Έχει τα προσόντα. Θέλει δουλειά στην προπόνηση. Όχι στο σώμα μόνο. Στην τεχνική και την τοποθέτηση στην εστία. Δεν πρέπει να κάθεται στη γραμμή. Του τα έχω πει από κοντά. Βάζει πίσω τον εαυτό του. Με τα προσόντα του μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Αν δεν δουλέψει θα μείνει όμως όπως είναι", είπε για την εμφάνιση που έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags