Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χένρι Ονιεκούρου: Βγάζει το... καπέλο στον Μαρτίνς ο Ονιεκούρου - Αυτά είπε στο ημίχρονο του αγώνα με την Λαμία
| 2021-09-20 23:12:00

Βγάζει το... καπέλο στον Μαρτίνς ο Ονιεκούρου - Αυτά είπε στο ημίχρονο του αγώνα με την Λαμία

Sportdog Team
Βγάζει το... καπέλο στον Μαρτίνς ο Ονιεκούρου - Αυτά είπε στο ημίχρονο του αγώνα με την Λαμία

Δηλώσεις στο MEGA έκανε ο Νιγηριανός άσος του Ολυμπιακού όπου αναφέρθηκε στο τι συνέβη στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Κυριακής (19/9) απέναντι στην Λαμία για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ολυμπιακός - Χένρι Ονιεκούρου: Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε βασικός, γνωρίζοντας ότι ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πολλά από εκείνον, με τον ίδιο να προσπαθεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στην ομάδα.

Μετά τον αγώνα με την Λαμία, ο παίκτης των Ερυθρόλευκων μίλησε στην κάμερα του MEGA όπου ανέφερε τι τους είπε ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: "Ήταν μια πολύ κλειστή αναμέτρηση. Κάναμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια γιατί ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για εμάς.

Έπρεπε οπωσδήποτε να τους κερδίσουμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το παιχνίδι μας, με το αποτέλεσμα, είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε και έτσι επιθυμούμε να συνεχίσουμε".

Για το τι τους είπε ο Πέδρο Μαρτίνς: "Λόγια ενθαρρυντικά, να έχουμε θάρρος και κουράγιο και να παλέψουμε μέχρι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Μετά το παιχνίδι ήρθε η ικανοποίηση και φυσικά είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι", είπε ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χένρι Ονιεκούρου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags