Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Στην προπόνηση του Άρη ο Καρυπίδης - "Δεν θα ανεχτώ τέτοια εικόνα ξανά"
| 2021-09-20 20:10:00

Στην προπόνηση του Άρη ο Καρυπίδης - "Δεν θα ανεχτώ τέτοια εικόνα ξανά"

Sportdog Team
Στην προπόνηση του Άρη ο Καρυπίδης - "Δεν θα ανεχτώ τέτοια εικόνα ξανά"

Στην προπόνηση των Κιτρίνων έδωσε το παρών ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όπου και αφού έδωσε την στήριξη στους παίκτες της ομάδας, τους ενημέρωσε πως δεν θα ανεχτεί ξανά ίδια εικόνα σε αγώνα.

Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Να... ξυπνήσει τους παίκτες των Κίτρινων προσπάθησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με την παρουσία του στην προπόνηση της ομάδας, ενώ παράλληλα είχε συνομιλία με τον τεχνικό του τμήματος Άκη Μάντζιο.

"Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος.  Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες.  Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα.

Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης", είπε ο Θοδωρής Καρυπίδης, ενώ αργότερα είχε και τετ α τετ με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags