Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν "στέλνουν" στη Μπάρτσα για αντι-Κούμαν - Μεγάλη έκπληξη - Όνομα που... θα τρελάνει κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-21 16:50:00

Αυτόν "στέλνουν" στη Μπάρτσα για αντι-Κούμαν - Μεγάλη έκπληξη - Όνομα που... θα τρελάνει κόσμο

Sportdog Team
Αυτόν "στέλνουν" στη Μπάρτσα για αντι-Κούμαν - Μεγάλη έκπληξη - Όνομα που... θα τρελάνει κόσμο

Ο Ολλανδός τεχνικός είναι υπ' ατμόν και τα σενάρια για τον επόμενο προπονητή της Μπαρτσελόνα έχουν πάρει φωτιά!
 

Μετά τη νέα απώλεια βαθμών, αυτή τη φορά από τη Γρανάδα, το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα μοιάζει δεδομένο, καθώς νεότερα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση της διοίκησης για απόλυση του Ολλανδού προπονητή. Aυτό που μένει, είναι να φανεί το πότε θα συμβεί αυτό, κάτι που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή, με τον δημοσιογράφο, Γιόαν Βέχιλς, να τονίζει ότι αυτό μπορεί να γίνει «σήμερα, αύριο, την επόμενη εβδομάδα, αλλά η απόφαση έχει ήδη παρθεί».Με αυτό το ρεπορτάζ φαίνεται ότι συμφωνούν κι άλλοι συνάδελφοί του, καθώς ήδη προκύπτει ότι υπάρχει λίστα με υποψήφιους διαδόχους, με τον καθένα να έχει τις δικές του πιθανότητες για να διαδεχθεί τον Ολλανδό.

Σύμφωνα με τον Ζεράρ Ρομέρο σε αυτή τη λίστα βρίσκεται ο Τσάβι, που όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί το φαβορί, ενώ έκπληξη προκαλεί η παρουσία του Αντρέα Πίρλο, που την περσινή σεζόν ήταν στη Γιουβέντους στην πρώτη και μοναδική εμπειρία του σε πάγκο.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα είναι προφανώς και ο Αντόνιο Κόντε, αλλά και ο Φιλίπ Κοκού, που η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες του θητείες σε Φενέρ και Ντέρμπι Κάουντι έχει απογοητεύσει. Τέλος, ακόμα ένα υποψήφιος είναι ο Γιόακιμ Λεβ, που έπειτα από χρόνια θητεία στην εθνική Γερμανίας είναι πλέον ελεύθερος και σε αναζήτηση ομάδας, αλλά και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που όμως έχει συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Βελγίου.

Οι αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή της Μπαρτσελόνα

Πάντως αρκετό ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το τι αναφέρουν και οι μπουκ σχετικά με την επόμενη ημέρα στον πάγκο της ομάδας από την Καταλονία!

Το απόλυτο φαβορί φαντάζει ο Τσάβι, ο οποίος κοστολογείται στο 3.00 και είχε απορρίψει τον πάγκο στο παρελθόν, ενώ ως δεύτερα φαβορί δίνονται οι Μαρτίνεθ και Κόντε, με τον πρώτο να προπονεί την Εθνική Βελγίου και τον δεύτερο να ξεκουράζεται μέχρι να... αδειάσει κάποιος μεγάλος πάγκος.

Και οι δύο προσφέρονται στο 7.00! Όσον αφορά τον Κοκού δίνεται στο 9.00, ενώ τους Λεβ και Πίρλο μπορούμε να τους βρούμε στο 11.00 και στο 15.00 αντίστοιχα.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσελόνα; Δείτε όλες τις αποδόσεις ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags