Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Στο μέλλον... Ομάρ ο Καρμπόβνικ - Τσαμπουκάς Καμαρά - Θυμάστε τι έγινε με Τσιμίκα στον Ολυμπιακό;"
| 2021-09-21 17:30:00

"Στο μέλλον... Ομάρ ο Καρμπόβνικ - Τσαμπουκάς Καμαρά - Θυμάστε τι έγινε με Τσιμίκα στον Ολυμπιακό;"

του Γιώργου Κτενά
"Στο μέλλον... Ομάρ ο Καρμπόβνικ - Τσαμπουκάς Καμαρά - Θυμάστε τι έγινε με Τσιμίκα στον Ολυμπιακό;"

Ο Πολωνός που εντυπωσιάζει και γιατί υπάρχει μουρμούρα για Μαρτίνς. Ο Πέτρος Ξανθόπουλος μιλάει στο Sportdog.gr για τη μέχρι τώρα εικόνα των Πειραιωτών και των μεταγραφων τους. Τι λείπει από την ομάδα, πότε θα... συνέλθει και ποιοι έχουν ξεχωρίσει.

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μίχαλ Καρμπόβνικ ο Πέτρος Ξανθόπουλος, σε συνέντευξή του στο sportdog, καθώς ο παλαίμαχος άσος γνωρίζει όσο λίγοι τα μυστικά τής θέσης τού δεξιού μπακ και, μάλιστα, σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι οι Πειραιώτες.

Ακόμα, αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον Αγκιμπού Καμαρά αλλά και στον Βατσλίκ, σχολίασε ότι πρέπει να υπάρξει υπομονή και να δοθεί χρόνος στις καλοκαιρινές μεταγραφές, ενώ αποκάλυψε γιατί υπάρχει μουρμούρα για τον Πέδρο Μαρτίνς.  

"Ταχυδυναμικός, ξέρει τη θέση, στο μέλλον... Ομάρ - Δεν είναι αυτό που περιμέναμε ο Λαλά"

"Είναι πολύ καλός ο Καρμπόβνικ, ζωηρός, δείχνει ότι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον. Είναι ταχυδυναμικός, ξέρει τη θέση και μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Δεν είναι Ομάρ, πώς θα μπορούσε άλλωστε να ήταν από αυτή την ηλικία Ομάρ; Και ο Νορβηγός, εξάλλου, μετά από δύο σεζόν άρχισε να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις. Θέλει χρόνο, όπως χρόνο χρειάζεται και ο Λαλά", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ο Λαλά ήρθε έτοιμος παίκτης από τη Γαλλία. Εντάξει, δεν είναι αυτό που περιμέναμε όταν ο Ολυμπιακός έψαχνε παίκτη για να καλύψει το μεγάλο κενό του Ομάρ. Αλλά όλοι οι παίκτες χρειάζονται χρόνο. Όπως και ο Ρέαμπτσιουκ από αριστερά. Αρκεί να θυμηθούμε ότι και ο Τσιμίκας, δεν ήταν από την αρχή ο Τσιμίκας που βλέπουμε όλοι στην τελευταία σεζόν πριν φύγει με μεταγραφή για τη Λίβερπουλ". 

"Στο 30% οι καλοκαιρινές μεταγραφές - Τσαμπουκάς ο Καμαρά - Για αυτό δεν είναι καλά ο Ολυμπιακός"

Ποια είναι η άποψη που έχετε για τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού;

"Εκτός του μικρού Καμαρά, θεωρώ ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που ήρθαν το φετινό καλοκαίρι δεν έχουν φτάσει ακόμα ούτε στο 30% αυτών που μπορούν να δώσουν. Δεν χρειάζεται να πιάσουμε έναν-έναν τους παίκτες που ήρθαν φέτος, κανένας δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που πρέπει και αυτός είναι από τους λόγους που η ομάδα δεν είναι ακόμα όπως την έχουμε συνηθίσει".

Τι διαφορετικό έχει ο μικρός Καμαρά που τον έχει κάνει να ξεχωρίζει και να είναι καθιερωμένος στην αρχή της σεζόν;

"Έχει τσαγανό, είναι τσαμπουκάς, μπαίνει στις φάσεις και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, όπως και ο μεγάλος Καμαρά, καθώς παίζει παντού πίσω από τον επιθετικό αλλά ακόμα και πιο πίσω στα χαφ. Έχει ξεχωρίσει και δείχνει ότι έχει μέλλον".

"Σιγουριά ο Βατσλίκ - Για αυτό υπάρχει μουρμούρα για Μαρτίνς - Σύντομα έτοιμος ο Ολυμπιακός"

Η άποψή που έχετε σχηματίσει για τον Βατσλίκ;

"Δεν περιμέναμε να έρθει στην Ελλάδα για να μάθουμε τι παίκτης είναι. Εμπνέει σιγουριά και στην άμυνα με την παρουσία του"

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Μαρτίνς και τη μουρμούρα που φαίνεται ότι υπάρχει αυτό το διάστημα γύρω από το όνομά του.

"Η ομάδα δεν είναι καλά αυτή την περίοδο, για αυτό υπάρχει η μουρμούρα. Ότι δεν είναι καλά η ομάδα το έχει παραδεχτεί και ο Μαρτίνς. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα είναι σύντομα έτοιμος, όπως τον έχουμε συνηθίσει, γιατί τώρα δεν είναι όπως τον έχουμε συνηθίσει. Έχουμε τα μαζεμένα ματς τώρα, θα δούμε πώς θα πάει η ομάδα και πόσο γρήγορα μπορεί να συνέλθει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βέτο" Μαρτίνς για πώληση παίκτη - "Έχασε" επτά εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - Διαφώνησε η διοίκηση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags