Facebook Pixel Superleague: Δικαιώνει Φωτιά ο Κλάτενμπεργκ και πάει... κόντρα στην ΑΕΚ - Τι είπε για το πέναλτι στο ΠΑΣ-ΠΑΟ (Vid)
| 2021-09-21 18:20:00

Δικαιώνει Φωτιά ο Κλάτενμπεργκ και πάει... κόντρα στην ΑΕΚ - Τι είπε για το πέναλτι στο ΠΑΣ-ΠΑΟ (Vid)

Sportdog Team
Δικαιώνει Φωτιά ο Κλάτενμπεργκ και πάει... κόντρα στην ΑΕΚ - Τι είπε για το πέναλτι στο ΠΑΣ-ΠΑΟ (Vid)

Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 2ης αγωνιστικής στη Superleague από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα προκαλέσει... ντόρο!

Superleague: Η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με την ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 2ης αγωνιστικής από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της ΑΕΚ για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δικαιώνει τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί με την κίτρινη στον Καμάο για την κλωτσιά στο πρόσωπο του Ανσαριφάρντ (η ΑΕΚ ζήτησε κόκκινη) και για την κόκκινη στον Λιβάι Γκαρσία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο δεν υπάρχει καμια αναφορά στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ, για το οποίο η ΑΕΚ ζητάει επιθετικό φάουλ στον Βράνιες από τον Νέιρα.

Για τη φάση με τον Καμάο, αναφέρει τα εξής: "Η ΚΕΔ συμφωνεί για την κίτρινη κάρτα για το υψωμένο πόδι. Ο επιθετικός ειναι εκτος ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με το πόδι του ενώ ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με το κεφάλι. Δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον επιθετικό που σκοπό έχει να παίξει τη μπάλα, δεν πληρούσε τα κριτήρια της κόκκινης κάρτας".

Για τη φάση του Λιβάι Γκαρσία με τον Λάμπρου σημειώνει ότι: "το να βάζεις το χέρι σου στο λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη".

Στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός, δικαιώνει το VAR που πήρε πίσω την υπόδειξη πέναλτι σε βάρος του Παναθηναϊκού για χέρι του Αϊτόρ, ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά σε ένα πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags