Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτή θα είναι η 11αδα του Μιλόγεβιτς - Οι πρώτες αποφάσεις του Σέρβου μετά το... κάζο με ΟΦΗ
| 2021-09-21 19:00:00

Αυτή θα είναι η 11αδα του Μιλόγεβιτς - Οι πρώτες αποφάσεις του Σέρβου μετά το... κάζο με ΟΦΗ

Sportdog Team
Αυτή θα είναι η 11αδα του Μιλόγεβιτς - Οι πρώτες αποφάσεις του Σέρβου μετά το... κάζο με ΟΦΗ

Ποιοι θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Λαμία και πόσο έχει "χαλάσει" το κλίμα μετά το αναπάντεχο 3-3 με τους Κρητικούς.
 

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος, μίλησε στον αέρα του Over FM για την ισοπαλία που κόστισε στην Ένωση, αλλά και για την ενδεκάδα για το ματς με την Λαμία.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Λούπος τόνισε πως αυτό το αποτέλεσμα κόστισε ψυχολογικά στην ομάδα. Οι παίκτες πιστεύουν ότι ανεξάρτητα από την απόδοσή τους, ένας διαιτητής μπορεί να τους στερήσει ένα τρίποντο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, είπε πως θα είναι σχεδόν απαράλλαχτη με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στάνκοβιτς. Η τετράδα στην άμυνα θα είναι η ίδια με το προηγούμενο ματς, με τους Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλα και Χατζισαφί να την απαρτίζουν. Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ.

Ο Τσούμπερ θα είναι ο επιτελικός μέσος, με τον Άμραμπατ στα αριστερά της μεσαίας γραμμής. Όμως για τη θέση του δεξιού εξτρέμ ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Μάνταλος ή Γέφτιτς είναι οι δύο υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γκαρσία. Στη κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραούχο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags