Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βάζει... πλάτη στον Λουτσέσκου παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Πόσο θα αντέξει ο Βιεϊρίνια - Τι να κάνω την εμπειρία;"
| 2021-09-21 22:15:00

Βάζει... πλάτη σε Λουτσέσκου παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Πόσο θα αντέξει ο Βιεϊρίνια - Τι να κάνω την εμπειρία;"

Sportdog Team
Βάζει... πλάτη σε Λουτσέσκου παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Πόσο θα αντέξει ο Βιεϊρίνια - Τι να κάνω την εμπειρία;"

Συνέντευξη έδωσε ο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έδωσε ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά, Νίκος Αλαβάντας, όπου αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Νίκος Αλαβάντας: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, όπου μίλησε για την πορεία του Δικεφάλου του Βορρά μέχρι στιγμής, αλλά τόνισε παράλληλα πως τα νέα παιδιά της ομάδας αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες.

Για τον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν είναι από τις γρήγορες ομάδες του Πρωταθλήματος. Υπάρχει μεγάλος μέσος όρος ηλικίας που βαρύνει πολύ την ομάδα. Οι περισσότεροι είναι αργοί δεν έχουν την ταχύτητα και την έκρηξη για μια ομάδα με βλέψεις για παραπάνω και στην Ευρώπη. Νομίζω ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει και δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Υπάρχει πρόβλημα στο θέμα της ενδεκάδας και της ετοιμότητας".

Για τον Λουτσέσκου και τη λογική της βαθμοθηρίας: "Έχει δίκιο ο προπονητής. Αν ο ΠΑΟΚ περάσει αλώβητα αυτό το διάστημα στο πρωτάθλημα θα είναι κέρδος. Με την επιστροφή των τραυματιών και την ενσωμάτωση των νέων θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να βαδίσει προς την κατάκτηση του τίτλου".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στις "παλιοσειρές" του: "Ξέραμε ότι ο Λουτσέσκου δεν αλλάζει εύκολα παίκτες. Βασίζεται στην εμπειρία. Μην ξεχνάμε ότι στους παλιούς παίκτες τα 3 χρόνια που μπαίνουν στις πλάτες τούς βαραίνουν πολύ. Υπάρχει διαφορά. Πρέπει να προωθήσει νέα παιδιά. Έβαλε Κούτσια και Κωνσταντέλια με τη Λίνκολν και έδειξαν ότι έχουν πολύ καλά στοιχεία. Ας τους δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Γιατί να κάνουμε αλλαγή τον Βιεϊρίνια στο 81’ μέσα στη Λίνκολν. Μας ενδιαφέρει να βγάλουμε παίκτες. Που είναι ο Τσιγγάρας, ποτέ θα πάρουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά;".

Αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό προωθώντας τα νέα παιδιά: "Ο πρωταθλητισμός δεν βασίζεται μόνο στην εμπειρία. Θέλει δύναμη και ταχύτητα. Πόσο θα αντέξει ακόμα ο Βιειρίνια; Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του; Στην Τρίπολη, ο Βαρέλα δεν πήρε μια κεφαλιά από τον Μπαράλες. Τι να την κάνω την εμπειρία;"

Για τις μεταγραφές: "Ο Κούρτιτς φαίνεται καλός και θα βοηθήσει. Ο Σίντκλεϊ ήταν αρκετά καλός, έχει δυνατότητες και πολλές δυνάμεις, βγαίνει μπροστά. Αλλά ακόμα η ομάδα δεν είναι έτοιμη θέλει τον χρόνο της", είπε ο Νίκος Αλαβάντας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags