Facebook Pixel Λουτσιάν Σανμαρτεάν: Συγκλονίζει το μήνυμα του Λουτσιάν Σανμαρτεάν - "Ναι πατέρα, έγινα καλύτερος..." (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-21 22:57:00

Συγκλονίζει το μήνυμα του Λουτσιάν Σανμαρτεάν - "Ναι πατέρα, έγινα καλύτερος..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκλονίζει το μήνυμα του Λουτσιάν Σανμαρτεάν - "Ναι πατέρα, έγινα καλύτερος..." (ΦΩΤΟ)

Ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχασε την Τρίτη (21/9) τον πατέρα του και έκανε την είδηση γνωστή μέσα από ένα προσωπικό μήνυμα που συγκίνησε τους πάντες.

Λουτσιάν Σανμαρτεάν: Πολύ δύσκολες ώρες για τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή, καθώς την Τρίτη (21/9) έκανε γνωστό, μέσω ενός μηνύματος στα social media που συγκινεί τους πάντες, πως έφυγε από την ζωή ο πατέρας του.

"Μου είναι δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις τώρα που η αγαπημένη μου ύπαρξη μας άφησε για πάντα. Από εδώ και πέρα θα τον ψάχνω μόνο στην καρδιά μου, το μόνο μέρος απ’ όπου δεν πρόκειται να φύγει ποτέ.

Ηταν το σημείο στήριξής μου στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Ηταν ο άνθρωπος που πίστευε άνευ όρων στις δυνατότητές μου. Και παρόλο κανείς δεν του έδωσε καμία πιθανότητα να ζήσει, καθώς ήταν βαριά άρρωστος από ανίατη πάθηση, έζησε «πεισματικά». Για να ζήσει ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα: «Λουτσιάν, πρέπει να γίνεις ο καλύτερος ποδοσφαιριστής!».

Ναι πατέρα, έγινα ο καλύτερος. Και ήμουν πολύ χαρούμενος που δεν σε απογοήτευσα. Οι λέξεις είναι περιττές, υπάρχει απλώς θλίψη και πόνος και μόνο ο Θεός μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε ότι ο δρόμος σου σταμάτησε εδώ.

Ο Θεός να σου δώσει αιώνια ανάπαυση", έγραψε ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags