Facebook Pixel Γκάρι Ροντρίγκες: Μετράει αντίστροφα ο Γκάρι Ροντρίγκες - Σε ματς που... καίει λογικά το ντεμπούτο του με Ολυμπιακό
| 2021-09-21 21:33:00

Μετράει αντίστροφα ο Γκάρι Ροντρίγκες - Σε ματς που... καίει λογικά το ντεμπούτο του με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Μετράει αντίστροφα ο Γκάρι Ροντρίγκες - Σε ματς που... καίει λογικά το ντεμπούτο του με Ολυμπιακό

Ο νέος παίκτης των Ερυθρόλευκων έχει ξεκινήσει προπονήσεις στου Ρέντη με στόχο να έρθει σε κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση και να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα σε έναν αγώνα... τελικό.

Γκάρι Ροντρίγκες: Μπορεί ο 31χρονος ποδοσφαιριστής να ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (20/9), με στόχο να βρεθεί σε κατάλληλη κατάσταση για να είναι διαθέσιμος για την ομάδα, όμως η αλήθεια είναι πως ο ίδιος από την μέρα που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ έκανε φουλ ατομικό πρόγραμμα, ώστε να γλιτώσει... χρόνο.

Εδώ και μέρες δουλεύει εντατικά στο προπονητικό κέντρο των Ερυθρόλευκων και στόχος είναι μπορέσει να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα. ενώ παρά το γεγονός ότι κάποιοι θα πίστευαν πως μπορεί να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα (22/9), ωστόσο φαίνεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει ότι δεν μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

Έτσι ο στόχος που έχει μπει είναι να μπορέσει ο Γκάρι Ροντρίγκες να είναι έτοιμος  στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 3 Οκτωβρίου, με τον Πορτογάλο τεχνικό εκτός από τα άκρα υπολογίζει να τον χρησιμοποιεί τόσο στην θέση πίσω από τον επιθετικό, όσο και δεύτερο φορ ή τον παίκτη στην κορυφή της επίθεσης αν υπάρξουν προβλήματα με Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags