Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι πάει για νίκη και το... γυρίζει ο Μάντζιος - Έξω δύο μεγάλα αστέρια από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό
| 2021-09-21 21:05:00

Έτσι πάει για νίκη και το... γυρίζει ο Μάντζιος - Έξω δύο μεγάλα αστέρια από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Έτσι πάει για νίκη και το... γυρίζει ο Μάντζιος - Έξω δύο μεγάλα αστέρια από το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Άρη για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει χαρακτήρα... τελικού για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και το μέλλον του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της.

Άρης - Παναθηναϊκός: Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός απόστολή τους Γιοάν Μπεναλουάν και Αζέρ Χαΐροβιτς από το ντέρμπι της Τετάρτης (22/9) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αντιθέτως, ο Ματέο Γκαρσία θα είναι διαθέσιμος κανονικά και θα αγωνιστεί στην κρίσιμη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: 

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (22/09) στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Denis Cesar De Matos, Cuesta, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Lucas Sasha, Jeggo, Matilla, Mohanad Ali, Sundgren, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags