Facebook Pixel Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης: Συνεχίζει να... τρελαίνει κόσμο η Ατλέτικο - Νέα νίκη με ανατροπή και σόου Σουάρες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-21 22:44:00

Συνεχίζει να... τρελαίνει κόσμο η Ατλέτικο - Νέα νίκη με ανατροπή και σόου Σουάρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζει να... τρελαίνει κόσμο η Ατλέτικο - Νέα νίκη με ανατροπή και σόου Σουάρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Ροχιμπλάνκος να ήταν πίσω στο σκορ από την Χετάφε μέχρι το 78', όμως δύο τέρματα του αναγεννημένου Ουρουγουανού επιθετικού έδωσε τους τρεις βαθμούς και πέρασαν στην κορυφή της La Liga με έναν αγώνα περισσότερο από ότι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης: Τον χαρακτήρα του έδειξε για ακόμα μια αναμέτρηση το σύνολο του Σιμεόνε καθώς κατάφερε με ανατροπή να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι της Μαδρίτης κερδίζοντας του Μπλε στις καθυστερήσεις με 1-2, με δύο γκολ του Λουίς Σουάρες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και κατάφεραν να σοκάρουν του Ροχιμπλάνκος καθώς με τέρμα του Μίτροβιτς στο 45' πήραν προβάδισμα. Οι πρωταθλητές προσπάθησαν να γυρίσουν την κατάσταση στο δεύτερο μέρος, όμως οι άμυνα των Μαδριλένων λειτουργούσε τέλεια, μέχρι το 74', όταν ο Αλενιά θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη για χτύπημα, ενώ μετά από τέσσερα λεπτά ο Ουρουγουανός επιθετικός θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Και ενώ τα πάντα έδειχναν ότι η Χετάφε θα μπορέσει να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Λουίς Σουάρες είχε άλλη άποψη, μιας και στο 90' με κεφαλιά θα ολοκληρώσει την ανατροπή για τη ν Ατλέτικο Μαδρίτης σημειώνοντας το 1-2 και δίνοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags