Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς - Πάει... κόντρα σε όλο τον Ολυμπιακό - Ανατροπή με τον "τελειωμένο"
| 2021-09-22 14:10:00

Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς - Πάει... κόντρα σε όλο τον Ολυμπιακό - Ανατροπή με τον "τελειωμένο"

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς - Πάει... κόντρα σε όλο τον Ολυμπιακό - Ανατροπή με τον "τελειωμένο"

Ο Πορτογάλος δεν αλλάζει τα σχέδιά του, παρά τις έντονες διαφωνίες. Ποια ενδεκάδα ετοιμάζει για την Τετάρτη κόντρα στον Απόλλωνα και οι σκέψεις για Λόπες και Μασούρα. Τι ετοιμάζει ο Πέδρο...
 

Ολυμπιακός: Χωρίς ασφάλεια μπορεί να μιλήσει κάποιος για την 11άδα που θα έχουν οι Πειραιώτες σήμερα, εναντίον του Απόλλωνα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε χαλάρωμα για δύο μέρες στου Ρέντη.

 

Αποτέλεσμα; Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την 11άδα, αν και είναι γεγονός ότι θα προχωρήσει σε ροτέισον. Ο Γιώργος Μασούρας που μπήκε τελικά στην αποστολή αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, πολύ δύσκολα όμως ως βασικός. Σίγουρα όμως θα παίξει για ένα διάστημα προκειμένου να βρει ρυθμό.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόνι Λόπες, που ναι μεν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα, αλλά χρειάζεται να βρει ρυθμό μέσα από τους αγώνες για να γίνει ο παίκτης που ξέρουμε και να επωφεληθεί οι Ολυμπιακός από την παρουσία του. Γιατί δεν έχασε την ποιότητά του ούτε ξέχασε την μπάλα που έπαιζε. Ποδοσφαιρικό ρυθμό χρειάζεται και, χωρίς καμία αμφιβολία, αυτός ο ρυθμός έρχεται μόνο μέσα από τους αγώνες. 

 

 

Επίσης, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα διαχειριστεί σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί με πολλά ματς, όπως είναι ο Μπουχαλάκης (λογικά θα δούμε στη θέση του τον Κούντε), ο Ρέαμπτσιουκ (που, όπως και ο Μπουχαλάκης, έπαιξε και με την εθνική και με τον Ολυμπιακό), ακόμα και ο Καρμπόβνικ που έδειξε με τη Λαμία ότι χρειάζεται ανάσες. 

 

Στο Λιμάνι έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι στην έδρα τους, με μια ομάδα που έχει 2/2 ήττες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος,και με τον Γιάννη Πετράκη με το ένα πόδι εκτός Απόλλωνα, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να παίξουν καλή μπάλα, να πετύχουν πολλά γκολ, ευρύτερα να πάρει η ομάδα τα πάνω της. Αλλά αυτό είναι κάτι που μένει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη... κίνηση Σεμέδο για Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Μαρινάκης - Έκπληξη Μαρτίνς με Έλληνα άσο
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags