Facebook Pixel ΑΕΚ: "Καταγγελία" Κετσετζόγλου για τη διαιτησία στο ΟΦΗ-ΑΕΚ και τον Κλάτενμπεργκ - "Είχε σχέδιο..." (Audio)
| 2021-09-22 14:37:00

"Καταγγελία" Κετσετζόγλου για τη διαιτησία στο ΟΦΗ-ΑΕΚ και τον Κλάτενμπεργκ - "Είχε σχέδιο..." (Audio)

Sportdog Team
"Καταγγελία" Κετσετζόγλου για τη διαιτησία στο ΟΦΗ-ΑΕΚ και τον Κλάτενμπεργκ - "Είχε σχέδιο..." (Audio)

Τι είπε για τις αποφάσεις του Φωτιά στο Ηράκλειο, την ανάλυση φάσεων από τον αρχιδιαιτητή, αλλά και την ενδεκάδα της Ένωσης στο ματς της Τετάρτης.

ΑΕΚ: Τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων της περασμένης από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ καυτηρίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, χαρακτήρισε απογοητευτική την ανάλυση του αρχιδιαιτητή, αναφέροντας ειδικά για την κρίση του στη φάση που δέχθηκε κλωτσιά στο πρόσωπο ο Χατζισαφί ότι «για κεφαλιά εκεί δεν πέφτει ούτε… φίδι».

Παράλληλα δήλωσε βέβαιος ότι σκοπίμως ο Άγγλος δεν συμπεριέλαβε στο video τη φάση του πρώτου γκολ του ΟΦΗ (όπου υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Βράνιες), ούτως ώστε να μην ακουστούν οι διάλογοι του Φωτιά με το VAR.

Κατά τ’ άλλα, επανέλαβε ότι στο αποψινό ματς με τη Λαμία, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με ίδια ενδεκάδα (και μόνη αλλαγή τον Γέβτιτς αντί του Γκαρσία), ενώ στάθηκε και στο θέμα της νέας απουσίας του Γαλανόπουλου, υπογραμμίζοντας ότι δεν γίνεται να είναι κατά φαντασίαν ασθενής και το ιατρικό επιτελείο θα πρέπει να δώσει απαντήσεις πλέον για την κατάστασή του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags