Facebook Pixel Sportdog.gr | FIFA 22: «Οδηγός επιβίωσης» στην Premier League
| 2021-09-23 04:33:00

FIFA 22: «Οδηγός επιβίωσης» στην Premier League

Sportdog Team
FIFA 22: «Οδηγός επιβίωσης» στην Premier League

Η ανανεωμένη έκδοση του πιο δημοφιλούς sport game είναι προ των πυλών, με το FIFA 22 να κυκλοφορεί παγκοσμίως την 1η Οκτωβρίου. Σε μία χρονιά γεμάτη με σοκαριστικές μεταγραφές, ανελέητη δράση και ραγδαία αύξηση των gamers παγκοσμίως λόγω της καραντίνας, το νέο παιχνίδι είναι έτοιμο να προσφέρει αναβαθμισμένες κάρτες, καινούργια και παλιά promo, καθώς και βελτιωμένα γραφικά για όλες τις next-gen κονσόλες. Η Premier League βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά στο προσκήνιο κι εμείς σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν φορέσετε τα «ποδοσφαιρικά» σας.

Δύσκολα θα βρεις κάποιον ποδοσφαιρόφιλο, που δεν έχει παίξει ποτέ ένα από τα αγαπημένα «ποδοσφαιράκια» σε PC ή κονσόλες, με το αιώνιο δίλημμα FIFA ή Pro να δημιουργεί επικές κόντρες, εντός κι εκτός παιχνιδιού. Τα δύο franchises βάδιζαν για καιρό το ένα δίπλα στο άλλο, όμως τα τελευταία χρόνια ο νικητής είναι ξεκάθαρα ένας και απλά φέτος ήρθε η επιβεβαίωση. Με μότο «συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει» το FIFA κατάφερει να διαλύσει τον ανταγωνισμό, με την Konami να σηκώνει φέτος «λευκή σημαία» και να ανακοινώνει την διακοπή της παραγωγής του πάλαι ποτέ ισχυρού Pro Evolution Soccer, μετονομάζοντας την σειρά σε eFootball, το οποίο θα παρέχεται δωρεάν (!) και θα συνδυάζει αντιπάλους από υπολογιστές, κινητά και κονσόλες, σε ένα εγχείρημα χωρίς προηγούμενο και προφανώς αμφίβολα αποτελέσματα.

Όπως καταλαβαίνετε για λίγο καιρό το FIFA θα παίζει… μόνο του, με την τελευταία του έκδοση FIFA 22 να κυκλοφορεί επίσημα την 1η Οκτωβρίου. Φυσικά οι προσφορές για early access δεν σταματούν, αφού όσοι έχουν συνδρομή στο EA Play θα μπορούν να γευτούν το νέο παιχνίδι από τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι το προ-παραγγείλουν από τις 27 του τρέχοντος μήνα. Όσον αφορά το απαραίτητο εργαλείο κάθε σωστού μύστη του παιχνιδιού, το FIFA Companion, που υπάρχει τόσο ως web app, όσο και ως εφαρμογή μέσω Google Play και App Store, θα είναι διαθέσιμο από τις 23 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags